Netipična svadba

Prije nego što se uda za princa Harryja, pogledajte fotografije s prvog vjenčanja Meghan Markle

Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) +0 Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Galerija

Meghan Markle već je bila u braku s holivudskim producentom Trevorom Engelsonom.

Meghan Markle već ima jedan brak iza sebe. Neuspješan dakako, jer da je valjao ne bi sada stajala pred vratima kraljevske palače.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kriva je pčela Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu

Naime, Meghan je bila u braku s holivudskim producentom Trevorom Engelsonom. Za njega se udala još 2011. godine, no njihov brak nije bio dugog vijeka. Sreća je trajala tek dvije godine.

Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia)

Par se vjenčao na Jamajci, a ceremonija je bila održana na plaži. Meghan je za tu priliku bila ležernije odjevena te je imala raspuštenu kosu. Bijela ležerna haljina krasila je njezinu figuru, dok je Trevor bio bez sakoa, tek u hlačama i bijeloj košulji. Par i uzvanici svoje su vjenčanje slavili nekoliko dana.

Nakon ceremonije par se preodjenuo pa je tako glumica završila u bikiniju. Rekli bismo, prikladno za mjesto održavanja vjenčanja. Uzvanici su s mladencima igrali i društvene igre na plaži.

Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia)

Budući da je producent Židov, prema tamošnjim običajima mladence su nosili na stolcima. Pilo se i jelo u neograničen količinama, a od pića su se najviše tražili kokteli.

Meghan i Trevor, iako nisu uspjeli u braku, bili su u vezi čak sedam godina. Službeni razlog rastave bile su ''nepremostive razlike'', a par više nakon toga nije previše govorio u javnosti o svojem odnosu.

Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia)

I njezini roditelji nisu imali sretan brak. Razveli su se kad je Meghan imala samo dvije godine, no zbog svoje kćeri ostali su u dobrim odnosima.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić. Urednica portala Showbizz.hr Mirjana Filipović izvještavati će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene