Procurili detalji

Meghan Markle od prvog je muža zahtijevala da potpiše "trudnički ugovor", evo što je on sadržavao

Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Trevor Engelson (Foto: Getty) Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Meghan Markle zablistala u ASOS haljini (Foto: Getty Images) - 1 +0 Meghan u haljini brenda Reformation (Foto: Getty Images) Galerija

Prije Harryja Meghan Markle bila je u braku s producentom Trevorom Engelsonom.

Vojvotkinja od Sussexa jedna je od najpoznatijih osoba na svijetu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Riječ je o supruzi britanskog princa Harryja, 37-godišnjoj Meghan Markle, koja trenutno očekuje njihovo prvo dijete.

No prije nego što je srela Harryja, Meghan je bila u braku s producentom Trevorom Engelsonom, za kojeg se udala 2011. godine na Jamajci. Par je bio zajedno od 2004. godine, a upoznali su se u jednom baru.

"Meghan se Trevor svidio odmah te noći jer je ambiciozan i strastven", stoji u biografiji vojvotkinje koja je s Trevorom ubrzo počela živjeti u stanu iza zloglasnog kluba "A Go-Go" u Zapadnom Hollywoodu, gdje dotični živi i dandanas.

Dvije godine kasnije razvela se od supruga zbog "nepomirljivih razlika", dok mnogi ističu da je problem bilo njezino preseljenje u Toronto, gdje je snimala hit-seriju "Suits", koja ju je i proslavila. No glumica je nakon razvoda brzo pronašla sreću u australskom kuharu i vlasniku restorana Coryju Vitiellu, s kojim je bila u vezi dvije godine. Mjesec dana kasnije Meghan je srela Harryja na spoju na slijepo, a sve je ostalo povijest.

Unatoč činjenici da je danas u sretnom braku u kojem čeka svoje prvo dijete, mediji si ne mogu pomoći da ne iskopaju još koju pikanteriju iz njezina prošlog braka. Tako se upravo saznalo da je vojvotkinja od bivšeg supruga za vrijeme trajanja braka zahtjevala da potpiše "trudnički ugovor" kojim se on obvezuje plaćanja privatnog trenera, nutricionista i dadilje kako bi se u slučaju trudnoće Meghan brzo vratila na staro sa životom, ali i fizički. 

Činjenica je da su u Americi takvi ugovori vrlo popularni, no obično sadržavaju dogovore u vezi s podjelom kućanskih poslova, financija i slično, no glumici je očito bilo najvažnije da što prije vrati celebrity liniju. "U njezinoj obitelji žene lako dobivaju kilograme, pa je Meghan u stalnom strahu od debljanja. Čim dobije koji kilogram, lice joj se promijeni, pa se htjela osigurati da će brzo nakon rođenja djeteta biti ponovno spremna za kamere", otkrio je izvor blizak vojvotkinji za The Daily Mail.

"Meghan je oduvijek voljela da ju se tretira kao princezu, a njezin prvi suprug nije imao izbora nego potpisati ugovor."

Iako britanska kraljevska obitelj nalaže razna stroga pravila ako želite biti dio nje, mnogi tvrde da je Meghan prava "glumica" i lukavica te kako će sigurno istjerati vodu na svoj mlin za sve što poželi. Tko zna kakve je sve ugovor potpisao Harry... 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić (Foto: Instagram) Anđelka Prpić Anđelka Prpić Anđelka Prpić +2 Anđelka Prpić Celebrity Iznenadit ćete se kad vidite kako je Anđelka Prpić izgledala na dan vjenčanja: "Nije kostim za Noć vještica"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić i Dina Dragija (Foto: Instagram) Tin Jedvaj Dina Dragija (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +1 Dina Dragija (Foto: Instagram) Celebrity Izabel Kovačić i djevojka Tina Jedvaja druže se u Londonu i nevjerojatno sliče jedna na drugu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene