Kraljevska obitelj proživljava svoje najljepše dane. Vojvotkinja Kate Middleton i prince William uživaju u svojim roditeljskim obavezama. Ipak, i ovaj put su uspjeli iznenaditi i prekršiti neka pravila...


Princ William je dan prije dao svoj prvi službeni intervju nakon što je postao otac, a sada su objavljene i prvi službeni portreti kraljevske obitelji s princem Georgeom u naručju.

Vezani članci Prinčevi William, George i Louis Nepoznati detalji o kraljevskoj obitelji: Poznati kuhar otkrio koje je omiljeno jelo princa Georgea Slika nije dostupna Pippa šokirala odabirom dara za krštenje princa Georgea!

Autor fotografija je Michael Midcleton, otac Kate Middleton, a sretnu obitelj je snimio u njihovom domu u Berkshireu. Na portretu su se našli i njihovi kućni ljubimci Lupo i Tilly. Obasjani suncem i s osmjehom od uha do uha, mlada obitelj bila je baš onakva kakvu ih znamo – prirodni i potpuno svoji.

Kriitičari kažu kako su fotografije šarmantne, no bilo bi bolje da su kvalitetnije te da nedostaje malo više svijetla.

>> 'Pravi je mali nevaljalac, baš kao i moj mlađi brat'

'Catherine je fantastična. Ona i mali George su moji prioriteti. I Lupo', kaže princ sa smiješkom . 'Jako brzo raste, pravi je mali borac. Voli se družiti i ne voli baš spavati. Pravi je mali nevaljalac, baš kao i moj mlađi brat Harry', priča William koji je priznao i kako je Kate preuzela većinu noćnih smjena kako bi se pobrinula o njihovom sinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook