35-godišnja voditeljica Nives Ivanišević početkom rujna rodila je sina Olivera.

Galerija


Lijepa voditeljica uživa u majčinstvu.

Vezani članci Nives Ivanišević i sin Oliver Ivanišević Nives Ivanišević je objavila fotografiju sinčića Olivera i otkrila zanimljiv detalj koji ju je jako nasmijao Goran Ivanišević i Novak Đoković Nives objavila urnebesnu snimku Gorana i Đokovića: Dok je Ivanišević spavao, Nole se dobro zabavljao!

35-godišnja voditeljica Nives Ivanišević početkom rujna rodila je sina Olivera. Lijepa brineta sinčića je dobila u braku s 46-godišnjim umirovljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem za kojeg se vjenčala u prosincu 2017. godine na tajnoj ceremoniji.

Podsjetimo, Nives i Goran od samog su početka svoju vezu skrivali od očiju javnosti, a tajno vjenčanje održano je u prosincu 2017. godine, nekoliko mjeseci nakon što je Goran kleknuo. Na vjenčanju su bili samo članovi najuže obitelji te najbliži prijatelji.

Također, Nives je često zasluženo pri vrhu lista najzgodnijih Hrvatica, a sada je s obožavateljima na Instagramu podijelila i prvi selfie otkako je postala majka te još jednom oduševila.

U crnoj kombinaciji te crvenim ružem na usnama, Nives je dobila zavidne komplimente. "Nives, predivna si žena", "Najlljepša, uvijek sam te obožavala", samo su neki od njih.

Ispod fotografije, Nives je citirala pokojnog repera 2Paca. "Sretna. Moja majka je uvijek govorila da ako ne možeš naći nešto za što bi živio, nađi nešto za što bi umro."

Zgodna mama, nema što! 

Ava Karabatić: ''Nikad nisam padala na poznate muškarce, uvijek su to bili liječnici ili književnici''

Propast najpoznatijeg kuhara na svijetu: Jamie Oliver priznao da više nema novca