Najljepše žene svijeta našle su se na kalendaru za 2013. godinu, no ovaj put u drugačijem izdanju. Nakon 40 godina, modeli su odjeveni!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Adriana Lima Bivša srpska snaha pokazala zašto zasluženo nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta Lidija Bačić (Foto: Instagram) Na njezine smo razgolićene obline naviknuti, no je li na novim fotkama Lile ipak pokazala previše?

U Rio de Janeiru je predstavljen jedan od najiščekivanijih kalendara - onaj Pirelijev. Samo najljepše žene svijeta dobiju priliku krasiti najpopularniji kalendar na svijetu. Među njima i Adriana Lima, prekrasna manekenka koja je pred objektiv stala za vrijeme trudnoće. Odjevena u jednostavnu crnu suknju i majicu - izgledala je senzancionalno.

>> Sramežljive zvijezde odustale od skidanja pred kamerama

Lijepa poput ambijenta koji nudi Rio, grad koji je fotografa inspirirao za ovogodišnje izdanje. 'Mislim da Rio nudi najbolja mjesta za snimanje. Fotografirao sam u cijelom svijetu, ali ovdje je najbolje', kaže autor Steve McCurry. Ipak, brojne ljepotice, u sjenu je bacila Sofia Loren - žena koja je prije 6 godina, u 72. godini života, također pozirala za ovaj kalendar.

>> Svjetske ljepotice osvanule potpuno gole

Ovaj se kalendar nikada nije službeno prodavao. On se distribuira poznatim licima, bogatašima, političarima... Na taj se način prikupljaju donacije te novac odlazi u humanitarne svrhe.

Pogledajte koje su ljepotice dobile priliku krasiti ovaj kalendar!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook