Tematsko vjenčanje

Dao 10 milijuna dolara da mu svadba izgleda kao 'Igra prijestolja'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sean Parker i Alexandra Lenas pretvorili su jedan hotel u pravi set 'Igre prijestolja' te sagradili kolibice, kule, jezera...

Milijarder Sean Parker, suosnivač Napstera te prvi predsjednik Facebooka tijekom ovog vikenda oženio se u Big Suru glazbenicom Alexandrom Lenas.

Pogledaj i ovo Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: AFP) Ludi tulum Oboje imaju milijune, no vjenčali su se za 600 dolara nakon važne glazbene večeri

Par koji je zaluđen serijom 'Igra prijestolja', koja se snimala i u Dubrovniku, potrošio je čak 10 milijuna dolara da upravo u tom stilu bude i njihova svadba!

>> Ove vikendice slavnih oborit će vas s nogu!

Naime, američki mediji pišu kako su Sean i Alexandra potrošili 10 milijuna kako bi hotel postao set 'Igre prijestolja' - zajedno s vodopadima, ruševinama i kolibama. A mladencima je odjeću navodno napravio kostimograf 'Gospodara prstenova'.

Iako mnogi ostanu bez daha kad čuju vrtoglavu cifru od 10 milijuna dolara, valja istaknuti kako se Seanovo bogatstvo procijenjuje na DVIJE MILIJARDE dolara. Sean je bio prvi predsjednik Facebooka, a mnogi ga nazivaju i 'guruom' Facebooka te Napstera.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene