Mama i sin

Prvi izlazak Meghan Markle i sina Archieja: Zašto javnost ponovno misli da je priredila predstavu?

Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Kate Middleton, Archie i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Krštenje Archieja (Foto: Chris Allerton ©️SussexRoyal) Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Nakon što je nedavno kršten u strogoj tajnosti bez prisustva medija, maleni Archie imao je svoj prvi javni izlazak u naručju ponosne mame Meghan.

Archie Mountbatten-Windsor prvo je dijete kraljevskog para Meghan Markle i princa Harryja.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Nakon što je nedavno kršten u strogoj tajnosti bez prisustva medija, maleni Archie imao je svoj prvi javni izlazak u naručju ponosne mame Meghan.

Povod tome bila je dobrotvorna polo utakmica u kojoj su sudjelovali prinčevi Harry i William, a u tome su ih odlučile podržati i njihove supruge, vojvotkinja od Sussexa te vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton.

Kate je na utakmicu povela svoje troje djece, a Meghan je povela sinčića koji je ukrao svu pažnju u njezinim rukama. Bivša američka glumica čitavo je vrijeme grlila i ljubila sina, no ponovno, njezini kritičari u tome su vidjeli samo još jedan način privlačenja medijske pažnje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Naime, Kate se nije tako rano pojavljivala s djecom u javnosti, no budimo realni, supruga princa Williama nije bilo niti približno toliko omražena kao Meghan.

Dapače, Kate često tepaju da je miljenica Velike Britanije koja nije imala pakleni plan kako osvojiti bogatog i utjecajnog muškarca kakav je imala Meghan koja je navodno dugo čekala na susret s princem.

Ostavimo li to po strani, kao i činjenicu da su se vidjeli na krštenju, ovo je bio prvi put da su se dvije obitelji pojavile zajedno u javnosti od Archievog rođenja. Ovo je bio i jedan od rijetkih zajedničkih prizora slavnih vojvotkinja za koje se šuška kako se ne podnose.

Kako god bilo, na fotografijama su izgledale kao da se odlično zabavljaju, a od ponosa je pucao i tata Harry. Gluma za javnost ili ne, fotografije doista otapaju srca. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +5 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Otkrivena bolna tajna uske haljine koju je najpoznatija svjetska starleta nosila na Met Gali u svibnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene