Nakon što je nedavno kršten u strogoj tajnosti bez prisustva medija, maleni Archie imao je svoj prvi javni izlazak u naručju ponosne mame Meghan.

Galerija


Archie Mountbatten-Windsor prvo je dijete kraljevskog para Meghan Markle i princa Harryja.

Vezani članci Prinčevi Harry i William - 1 Samo dvije stvari opet mogu zbližiti princa Harryja i Williama? Kraljica se još nada da će sve biti kao prije Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti

Nakon što je nedavno kršten u strogoj tajnosti bez prisustva medija, maleni Archie imao je svoj prvi javni izlazak u naručju ponosne mame Meghan.

Povod tome bila je dobrotvorna polo utakmica u kojoj su sudjelovali prinčevi Harry i William, a u tome su ih odlučile podržati i njihove supruge, vojvotkinja od Sussexa te vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton.

Kate je na utakmicu povela svoje troje djece, a Meghan je povela sinčića koji je ukrao svu pažnju u njezinim rukama. Bivša američka glumica čitavo je vrijeme grlila i ljubila sina, no ponovno, njezini kritičari u tome su vidjeli samo još jedan način privlačenja medijske pažnje.

Naime, Kate se nije tako rano pojavljivala s djecom u javnosti, no budimo realni, supruga princa Williama nije bilo niti približno toliko omražena kao Meghan.

Dapače, Kate često tepaju da je miljenica Velike Britanije koja nije imala pakleni plan kako osvojiti bogatog i utjecajnog muškarca kakav je imala Meghan koja je navodno dugo čekala na susret s princem.

Ostavimo li to po strani, kao i činjenicu da su se vidjeli na krštenju, ovo je bio prvi put da su se dvije obitelji pojavile zajedno u javnosti od Archievog rođenja. Ovo je bio i jedan od rijetkih zajedničkih prizora slavnih vojvotkinja za koje se šuška kako se ne podnose.

Kako god bilo, na fotografijama su izgledale kao da se odlično zabavljaju, a od ponosa je pucao i tata Harry. Gluma za javnost ili ne, fotografije doista otapaju srca. 

Otkrivena bolna tajna uske haljine koju je najpoznatija svjetska starleta nosila na Met Gali u svibnju