Nakon prvog spoja i prvog odabira kandidatkinja u showu ''Ženim sina?'' vrijeme je da kandidati sa svojim djevojkama krenu u avanturu života, prvi su izazovi pred njima.

Galerija


Nakon prvog odabira djevojaka pred Vukelićima su novi izazovi. Diplomirani glumac Ivan i njegova mama Dubravka za djevojke su pripremili sat joge.

Vezani članci Matej Mlađenović i Korina (Foto: Nova TV) Pala prosidba prije vremena: "Ajde da vidimo kako će to izgledati, test proba“ Ženim sina, Josip i djevojke (Foto: Screenshot NOVA TV) Golišavog Josipa iz showa "Ženim sina?" izludjele djevojke: "Od sutra neće biti baš toliko opušteno"

Već na prvom druženju među nekim natjecateljima počele su frcati iskre. Kao svoju najveću vrlinu Ivan ističe upornost. Za sebe kaže i da je pustolov te dodaje kako je početkom svojih dvadesetih otišao živjeti u Brazil.

A kakva mora biti djevojka kojoj bi Ivan na kraju showa mogao staviti prsten na ruku? 

"Tražim idealnu curu, da je cura krasna, fina, pametna, negdje bi se reklo šesna. Može imati jednu dozu ambicioznosti", objasnio je Ivan.

Komu će frcati iskre, a gdje će gotovo doći do obračuna, ne propustite pratiti večeras nakon serije "Na granici" na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Više o showu ''Ženim sina?'' čitajte OVDJE, a propuštene epizode pogledajte na novavideo.dnevnik.hr.

Nakon što se u svibnju udala u strogoj tajnosti, domaća glumica čeka prvo dijete s političarem