Zoran Mamić i Senka Mandić dobili su kćerkicu sredinom svibnja, a navodno su u vezi malo više od godinu dana.

Galerija


Trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić (48) dobio je kćerkicu s 11 godina mlađom partnericom Senkom Mandić sredinom svibnja. 

Vezani članci Marko Grubnić Grubnić pozirao s Mamićevom suprugom, koja se od raskošne svadbe skriva od javnosti Tko se sve od naših slavnih vjenčao u protekloj godini - 8 Brojne nove ljubavi i vjenčanja: Koji su poznati domaći parovi uplovili u bračnu luku u 2019. godini?

Par je prvi put viđen u šetnji s bebom prošle nedjelje, piše magazin Story. Bili su u jutarnjim satima u zagrebačkom parku Maksimir, a Zoran je preuzeo guranje dječjih kolica dok je Senka hodala pokraj njega. 

Inače, gotovo tri mjeseca nakon rođenja ime Mamićeve kćerkice još se taji i nije poznato javnosti. Fotografije možete pogledati ovdje

Zoran je lijepu Senku upoznao u Dubaiju, u kojem je ona radila na rezervacijama stolova u restoranu. Iako se ne zna kada je točno započela njihova veza, u prosincu prošle godine šuškalo se da je par zajedno najmanje šest mjeseci.

Zoran i Senka prestali su se skrivati, no on o novoj djevojci ne govori. Sportski direktor i bivši nogometaš iza sebe ima dva braka.

Onaj s Vanjom Mamić trajao je 17 godina, a u njemu je dobio sina Brunu i kćer Ninu. Zoran je bio oženjen i ekonomisticom Anom Šikić. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, a njihov brak potrajao je tek dvije godine.

Kći Siniše Vuce prava je ljepotica i bavi se glazbom, a on najavljuje da će postati trap-zvijezda