Prva fotografija s vjenčanja

Bivšu suprugu tragično je izgubio, a 4 godine kasnije vjenčao se onom koja je spasila njega i djecu

Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Kate Wright (Foto: Instagram) Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) +0 Rebecca Ellison (Foto: AFP) Galerija

Rio Ferdinand i Kate Wright vjenčali su se 27. rujna, a sada je objavljena prva fotografija.

Slavni nogometaš Rio Ferdinand prije nekoliko je dana po drugi put stao pred oltar.

Pogledaj i ovo Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Ljepotica u bijelom Zavela ga je prije 14 godina, a sada se oženio njome: Pogledajte dosad neviđene fotke sportskog vjenčanja godine

Njegova novopečena supruga je 13 godina mlađa reality zvijezda Kate Wright, a vjenčanje se održalo 4 godine nakon tragične smrti njegove supruge Rebecce koja je izgubila bitku protiv raka dojke.

Podsjetimo, britanska reality zvijezda i nogometaš u vezi su bili dvije godine, a zaručili su se u studenom 2018. na krovu zgrade u Abu Dhabiju. S njima je tada bilo i Rijevo troje djece iz prošlog braka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Ferdinand (@xkateferdinand) on

S prvom suprugom Rebeccom Ellison Ferdinand je prvog sina dobio 2006. godine, a par se vjenčao 2009. godine. U svibnju 2015. godine, Rebecca je preminula u 34. godini života, a nogometaš nije skrivao koliko je slomljen. Ipak, tijekom njihovog braka nogometaš joj je bio nevjeran s desetak različitih žena.

2010. godine podignuo je neuspješnu tužbu protiv Sunday Mirrora kako bi spriječio da preljubnička priča s jednom od navodnih ljubavnica ugleda svjetlo dana, no čak je i Vrhovni sud Velike Britanije potvrdio da ju je varao. Na popisu ljepotica koje je ljubio bile su manekenka Tatiana Rosalino, striptizeta Coralie Robinson, stjuardesa Lauren Alcorn te natjecateljica Pop Idola Sarah Whatmore.

Ipak, od smrti supruge te upoznavanja zanosne Kate, nogometaš se smirio te se u potpunosti posvetio obiteljskom životu, a vjenčanje s britanskom TV zvijezdom održano je 27. rujna u jednom luksuznom hotelu u Turskoj pred nešto više od 130 uzvanika.

Par je ekskluzivne fotografije s vjenčanja prodao časopisu OK!, a svu pažnju ukrala je Kate koja je raskošnom i na nekim dijelovima prozirnom vjenčanicom naglasila figuru pješčanog sata po kojoj je poznata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OK! Magazine UK (@ok_mag) on

Na proslavi se mladenka presvukla u nešto jednostavniju bijelu haljinu, a priznala je kako su vjenčanicu prvo vidjela djeca kojima je prije nekoliko dana i službeno postala maćeha.

Nogometaš je u intervjuima često isticao kako mu je Kate u život dovela sudbina onda kada mu je bila najpotrebnija, kao i njegovoj djeci. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +8 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Poigrava li se to Meghan s dobrim ukusom? Nikad kraća haljinica otkrila gola koljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene