Princ William i Kate Middleton započeli su dugo iščekivanu turneju Indijom i Butanom, a njihove prve fotografije pokazuju koliko im je lijepo.


Prije par dana kraljevski par, princ William i Kate Middleton započeli su turneju Indijom i Butanom. Ovo im je prvi put da su posjetili Indiju, a njihove prijašnje turneje uključuju Sjevernu Ameriku, Australiju i Francusku. Na ovoj turneju zadržat će se oko tjedan dana, a prema dosadašnjim fotografijama čini se kako će s ovog putovanja ponijeti samo lijepe uspomene, iako su malog Georgea i malenu Charlotte ostavili doma.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan pokušavaju utišati nova šuškanja koja bi im mogla nanijeti štetu i dodatno narušiti njihov imidž Kate Middleton i princ William Bliski suradnik Kate Middleton otkrio kakva je zapravo kada se kamere ugase, čini se da u jednoj stvari posebno uživa

Kraljevski par u nedjelju je položio vijenac ispred spomenika žrtvama terorističkog napada na hotel Taj Mahal u Mumbaju, gdje su i odsjeli te gdje su prisustvovali 'raskošnom dobrotvornom prijemu'. S obzirom na to da je kriket najpopularniji sport u Indiji, Kate i William su odigrali i par rundi na humanitarnoj utakmici. Čitavo vrijeme imaju osmijeh na licu, te uživaju u mnogobrojnim razgovorima s ljudima. Naravno, Kate očarava svojom ljepotom, pristupačnošću i jednostavnošću, a sada samo iščekujemo kada će William i Kate posjetiti Taj Mahal, uz koji William vežu jake uspomene na njegovu pokojnu majku, princezu Dianu.