Awww

'Carlton' pokazao sinčića: 'Mala loptica puna snage i energije'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda serije 'Fresh Prince Of Bel - Air' Alfonso Ribeiro prvi puta predstavio javnosti novorođenog sina u magazinu InTouch

Glumac Alfonso Ribeiro za najnoviji broj magazina InTouch prvi puta je predstavio svog novorođenog sina Alfonsa Lincolna Jr.-a držeći ga u naručju zajedno sa suprugom Angelom Unkrich. 42-godišnji glumac postao je otac dječaka u listopadu ove godine.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Treba zaraditi! Godine 2015. postao je žena, a sad se snima usred džungle u crnom bikiniju za nekoliko milijuna kuna

Sjećate se njega? Svojim plesom zasjenio je i glavnu zvijezdu!

'Moj mali dečko je pun snage i energije. Mirno spava noću i zdravo je dijete. Zaista smo blagoslovljeni', izjavio je Alfonso Ribeiro za magazin InTouch. Par do samog rođenja djeteta nije znao očekuje li dječaka ili djevojčicu. Htjeli su da to bude iznenađenje. Glumac već ima 11-godišnju kćer Siennu iz prvog braka .

Alfonso Ribeiro glumio je u seriji 'Fresh Prince Of Bel - Air' Carltona, bratića slavnoga Will Smitha, a bio je sudionik reality showa 'I'm A Celebrity Get Me Out Of Here' koji se snima u Australiji no gledatelji su ga izbacili iz showa. 'Sretan sam što se vraćam supruzi i sinu', rekao je Alfonso.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene