Preboljela razlaz

Atraktivna ljepotica u prisnom zagrljaju drugog muškarca prvi put od prekida sa slavnim glumcem

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +6 Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Prošlo je mjesec dana otkako je Irina Shayk prekinula četverogodišnju vezu s Bradleyjem Cooperom.

Irina Shayk trenutačno boravi u New Yorku, gdje su je fotografi uhvatili u društvu muške osobe.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk Potvrdili šuškanja Paparazzo fotografije otkrile da je ovaj poznati par svojoj ljubavi odlučio dati novu šansu, nisu skidali ruke jedno s drugoga!

Iako su se strani mediji prvo raspisali da je riječ o novom muškarcu u njezinu životu, ispostavilo se da je ruska ljepotica uživala sa svojim prijateljem Alecom Maxwellom, kreativnim direktorom britanskog Voguea.

Prošlo je već šest tjedana otkako je Irina prekinula četverogodišnju vezu s Bradleyjem Cooperom, a čini se da je njihov razlaz preboljela jer je u bijeloj majici koja je otkrila njezin struk i donjem dijelu trenirke izgledala senzacionalno.

O problemima u vezi Bradleyja i Irine počelo se pisati nakon što je film ''Zvijezda je rođena'' u kojem je on glumio s Lady Gagom postigao velik uspjeh, a zbog kemije koja je bila vidljiva između njega i pjevačice nagađalo se da među njima ima nešto više od poslovne suradnje te da je upravo Gaga razlog kraha Bradleyjeve veze s Irinom.

Irina je u nedavnom intervjuu prvi put progovorila o svojim osjećajima i njihovom prekidu.

Izjavila je da unatoč tom lošem iskustvu i dalje vjeruje u mogućnost da će se jednog dana udati te da ju ništa neće udaljiti od te želje.

"Vjerujem li u brak? Da, naravno. Ja nisam tip osobe koja bi bila protiv takvog nečega", rekla je ljepotica.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi 1 (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Slavica i Bernie Ecclestone (Foto: AFP) +3 Bernie i njegova bivša supruga Slavica (Foto: AFP) Celebrity Milijarder se prošetao s 45 godina mlađom ženom, mnogima je u oko upao problem s kojim se mučio

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene