Natalija Prica osvrnula se na teško razdoblje koje je proživjela nakon smrti gradonačelnika Milana Bandića i svemu što se pričalo o njoj.

Galerija


Natalija Prica (32) intrigirala je javnost jer je često bila u pratnji pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića dok je obavljao protokolarne dužnosti.

Stomatologinja, koja je 2011. pobijedila na izboru za Miss Universe Hrvatske, prvi put je progovorila za časopis Gloriju nakon teških životnih okolnosti. Naime, nakon Bandićeve smrti 28. veljače dosta toga se pričalo o Prici i njezinu odnosu s pokojnim gradonačelnikom. 

"Objavljeno je puno neistina. Vrhunac medijskog linča zbio se nakon 28. veljače kada je gradonačelnik preminuo", rekla je za Gloriju Natalija, koja radi u stomatološkoj poliklinici u Zagrebu. 

"Obitelj me zaštitila u najtežim trenucima", otkrila je tko joj je bio oslonac u burnom razdoblju. 

Inače, Prica je 2011. osvojila titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu, a potom se udala za liječnika i bivšeg vaterpolista Ivana Oreškog nakon šest godina veze i nakon nekog vremena povukla se iz javnosti. Oreški je prije nekoliko mjeseci istupio u javnost i otkrio da se razvodi od Natalije.

Tko je Bandićeva suradnica nominirana za prestižnu nagradu? Završila je stomatologiju, bila je miss, a onda se bacila u politiku

Bivša misica završila je studij stomatologije i privukla pozornost kad se pojavila u Gradskoj skupštini grada Zagreba kao zamjena violončelistici Ani Rucner.

Naime, Rucner je stavila mandat u mirovanje i na njezino je mjesto došla Natalija kao nestranačka zastupnica. Bivša misica sada je članica Predsjedništva i šefica mladeži stranke Bandić Milan 365.

Podsjetimo, kada je Natalija ponijela titulu najljepše, izjavila je: ''Moj se život uistinu promijenio, imam mnogo zaduženja kao Miss Universe Hrvatske i nadam se da ću sve uspjeti uskladiti sa svojim fakultetskim obvezama."

Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

Za pet minuta slave pokazala grudi na najprestižnijem filmskom festivalu, njezin će se izlazak na crveni tepih itekako pamtiti