U suzama i pod lijekovima

Oglasila se kći pjevača Džeja čija je smrt rastužila regiju: ''Još nisam svjesna da sam izgubila oca, puno je stvari po kojima ću ga pamtiti''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Ramadanovski istaknula je da će oca Džeja Ramadanovskog pamtiti po svemu najljepšem i da još nije svjesna da ga je izgubila.

Popularni pjevač narodne glazbe Džej Ramadanovski preminuo je iznenada u nedjelju u 57. godini života, a njegova se kći prvi put oglasila u razgovoru za Blic

Pogledaj i ovo Džej Ramadanovski - 4 tragedija koju nije prebolio Snima se film o legendi narodne glazbe u kojem će biti ispričana i najbolnija priča iz njegova života

Marija Ramadanovski ispričala je kroz suze da još nije svjesna što se dogodilo i da ju je smrt tate iznenadila unatoč njegovu bolesnom srcu. 

"Što mogu reći? Katastrofa, veliki gubitak", rekla je Marija. Progovorila je i o glazbenikovim posljednjim danima. 

"Sve isto, normalno. Kako može provoditi dan čovjek koji je bolestan. Stalo mu je srce i to nas je sve iznenadilo. Pod lijekovima...", ispričala je Džejeva kći. 

Istaknula je da njezin otac nije imao posljednju želju, a otkrila je po čemu će ga pamtiti. "Po svemu najljepšem, po najboljem srcu i duši, po velikodušnosti. Po najboljim pjesmama koje ću pjevati cijeli svoj život. Jednostavno, on je moj idol, moj najveći oslonac u životu. Sada sam ostala bez njega i ne mogu biti svjesna da sam ga izgubila", rekla je Marija. 

Njena majka Nada ostala je nakon razvoda u dobrim odnosima s njezinim ocem, a Marija je otkrila da joj je otac uvijek nedostajao. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIJA RAMADANOVSKI🧚‍♀️ (@marija_ramadanovski)

"Imam 24 godine. Bio je uvijek tu kada mi je bilo teško i dizao me je. Više sam bila vezana za oca nego za majku jer živim s mamom. Imam taj nedostatak oca cijeli život. Nikada da nadoknadim, a sada je već kasno", ispričala je. Na pitanje Blica kako je njezina majka, samo je kratko odgovorila. 

"Svi smo pod stresom i tabletama", rekla je. Inače, Džej je prije tri godine bio na operaciji srčanih zalistaka u Beču i od tada je morao strogo kontrolirati prehranu i brinuti se o zdravom životu prema uputama liječnika.

Rođen je u Beogradu 1964. godine u romskoj obitelji podrijetlom iz Makedonije. Glazbom se počeo baviti krajem osamdesetih godina, a devedesetih je stekao slavu u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Ostat će zapamćen po hitovima "Nedelja", "Sunce ljubavi", "Ugasila si me", "Imati pa nemati", "Slavija", "Zrno mudrosti" i mnogim drugima, a glumio je i u filmu Lepe Brene "Hajde da se volimo 2".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 +0 Nives Celzijus - 3 Celebrity Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene