Harry i Meghan slave

Od skandala i svađa do rođenja bebe: Prva godina puna kontroverznih trenutaka

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan dobije baš sve što poželi (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle proslavili su prvu godišnjicu braka. Što im je sve ona donijela?

Prije točno godinu dana, 19. svibnja 2018. svijet je svjedočio povijesnom događaju – kraljevskom vjenčanju princa Harryja i njegove odabranice, holivudske glumice i Amerikanke Meghan Markle. Taj atipični par osvojio je svijet svojom ljubavlju, a svoju su vezu okrunili brakon nakon godinu i pol veze.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Mnogi kažu da je prva godina braka najzahtjevnija i najizazovnija, a pretpostavljamo da je to u slučaju kraljevskog para neprestano izloženog očima javnosti još i točnije. No u posljednjih 365 dana ovaj je par pokazivao samo koliko im je lijepo te koliko uživaju u novim zajedničkim životnim izazovima, a ova ih je godina – donijela mnogo. 

Tako smo u godinu dana svjedočili mnogim javnim izljevima nježnosti između Meghan i Harryja, mnogim osmijesima, kao i sjajnim trudničkim stajlinzima, ali i nekim nestašnim trenucima mladog para. 

Netom nakon što su izmijenili zavjete u kapelici St. George u Windsoru, Meghan i Harry su kao muž i žena s javnosti podijelili svoj prvi poljubac na stepenicama kapelice

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @meghanmarkle_official

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Iako su mnogi očekivali da će par otići na medeni mjesec, to se nije dogodilo pa su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa svoje dužnosti preuzeli već tjedan dana nakon vjenčanja. Tako je već nakon mjesec dana otkako je postala članicom kraljevske obitelji, Meghan javnosti pokazala da se u novim okolnostima sjajno snalazi. Zajedno s Kate Middleton, Camillom, vojvotkinjom od Cornwalla i ostalim članicama užeg kruga kraljevske obitelji Meghan je pozirala smijući se s balkona Buckinghamske palače. 

Tom je prilikom pokazala kako se sjajno snalazi u novoj ulozi, ali i da se morala podvrgnuti nekim pravilima obitelji kojoj pripada – iako je bilo toplo, nosila je najlonke. 

Prvo ljeto Meghan i Harryja prošlo je u znaku poziranja na društvenim događanjima i smijanju pred kamerama, a na svoju su se prvu pravu veliku zadaću upustili u listopadu 2018., kada ih je kraljica Elizabeta, Harryjeva baka poslala u Australiju, Novi Zeland i Fiji na diplomatsku misiju u trajanju od 16 dana. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@meghanmarkle_official #meghanmarkle #meghanmarklestyle #rachelzane #royalfamily #dutchessofsussex #meghanandharry #harryandmeghan

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Tijekom putovanja posjetili su razne krajeve Australije i Novog Zelanda te su svakoga dana oduševljavali svojom zaljubljenošću. Meghan je izazivala divljenje svojim stilom, ali i kritike onih koji su smatrali da za vojvotkinju nije prikladno izlaziti u uskim haljinama s visokim prorezom na haljinama. Također je bila prozivana i zbog svoje iznimno skupocjene garderobe, no mladi se par na zle jezike nije obazirao. 

Najbitniji događaj dogodio se na samom početku njihove kraljevske turneje – otkrili su da očekuju svoje prvo dijete. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙌 Welcome to Instagram, @SussexRoyal! Follow @SussexRoyal for more on the work of The Duke and Duchess of Sussex. Follow @KensingtonRoyal for more on the work of The Duke and Duchess of Cambridge.

Objavu dijeli Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Trudna Meghan tako više nije morala skrivati trbuščić, a Harry je javno govorio o tome koliko se veseli dočekati svoje prvo dijete u proljeće 2019. Najava trudnoće došla je 15. listopada, no kraljevskoj su obitelji Harry i Meghan objavili sretnu vijest tri dana ranije – na samom vjenčanju princeze Beatrice. 

Odmah se počelo govorkati da je Meghan trudna jer se na vjenčanju pojavila u kaputiću širokog kroja koji nije isticao njezinu liniju, pa su se mnogi zapitali je li trudna. Nakon što je potvrđeno da jest, sretni par našao se na udaru kritika jer je odlučio tu vijest podijeliti s obitelji na dan vjenčanja drugog para – time im otevši njihov zvjezdani trenutak. 

Prva godina braka Harryju i Meghan donijela je veliko veselje – iščekivanje prinove. Mediji su podivljali za svakom informacijom ili detaljem o novoj kraljevskoj bebi, a dugo su trajala i nagađanja kada će se dijete roditi, kojeg će spola biti, kako će se zvati i gdje će biti rođeno. 

Unatoč očiglednoj sreći, nije sve bilo idealno. Barem prema pisanju medija, govorkalo se da su šogorice Kate i Meghan u ozbiljnoj svađi koja je uspjela otuđiti inače složnu braću Williama i Harryja. Navodna Meghanina teška narav, zbog koje su je u prvoj godini braka napustile čak tri asistentice, Kate je jednom natjerala u suze, a čak je i princ William upozorio brata da mora svoju ženu upristojiti. 

Stručnjaci za govor tijela i psiholozi ujedinili su se u tumačenju da su se braća udaljila te se izbjegavaju, a da se šogorice uvijeno prave da su si drage, dok je istina potpuno drukčija. Kako je osoblje počelo progovarati o teškoj naravi Meghan koja voli šefovati, mediji su počeli sve više i više pisati o razdoru unutar kraljevske obitelji, no to navodno Harry i Meghan uopće nije diralo. Oni su odlučili ne pratiti niti jedan medij ni društvenu mrežu kako se ne bi bespotrebno živcirali. 

Ipak, 2. travnja otvorili su vlastiti profil na Instagramu i u rekordnom vremenu stekli milijune pratitelja. Navodno par vlastoručno objavljuje i uređuje profil koji nosi njihovo ime. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎾 Congratulations @Angie.Kerber on your first #Wimbledon Championship! And well done @SerenaWilliams on a great tournament — The Duchess of Cambridge, @Wimbledon Patron, and The Duchess of Sussex attended today's Ladies' Singles final at the All England Club 📷PA

Objavu dijeli Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Meghanina je trudnoća odmicala, a tako i mjeseci njihova braka, trbuh je rastao, a nestrpljenje da beba dođe na svijet se pojačavalo. Ipak, unatoč sve višem stupnju trudnoće Meghan nije odustala od diplomatskih posjeta pa je tako posjetila i Maroko, a tek se u ožujku povukla na porodiljni dopust. 

Netom prije nego što su proslavili prvu godišnjicu braka, dogodio se i najveći događaj za Meghan i Harrya. U ponedjeljak 6. svibnja Meghan je rodila zdravog dječačića Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora i time okrunila svoju prvu godinu pripadanja kraljevskoj obitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Sussex were photographed with their newborn son earlier at Windsor Castle today. The baby has been named Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Archie was born on Monday, 6th May, at 05:26 in the morning, weighing 7lbs 3oz at birth and The Duke of Sussex was present. 📸 Royal Communications

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

Sve u svemu, Harry i Meghan prvu su godišnjicu dočekali onako kako su je i započeli – zaljubljeni, sretni i uz mnoge nježne dodire, a jedina novost sada je i treći član njihove obitelji, maleni Archie, prvi član kraljevske obitelji s dvojnim državljanstvom i miješane rase. Atipična kraljevska obitelj za nova, moderna vremena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy one year anniversary to Their Royal Highnesses, The Duke and Duchess of Sussex! Today marks the one year anniversary of the wedding of The Duke and Duchess of Sussex. Their Royal Highnesses exchanged vows at St George’s Chapel within the grounds of Windsor Castle on May 19th, 2018. The selected song “This Little Light of Mine” was chosen by the couple for their recessional. We hope you enjoy reliving this moment, and seeing some behind the scenes photos from this special day. A message from The Duke & Duchess: Thank you for all of the love and support from so many of you around the world. Each of you made this day even more meaningful. Photo credit: Chris Allerton (B&W); PA (color) ©️SussexRoyal (B&W images and video)

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene