Bilo je svega

Suze i smijeh u prvoj epizodi Supertalenta, zaplakao čak i Davor Bilman!

Žiri Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) Žiri Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) Žiri pod dojmom (Foto: Dnevnik.hr) Mjehurići od sapunice (Foto: Dnevnik.hr) Pjevač Marko Antolković (Foto: Dnevnik.hr) Gutač novčića (Foto: Dnevnik.hr) Stella Scholaja (Foto: Dnevnik.hr) Universe Dance Crew (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mehmed Medo Nikezić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Prva epizoda "Supertalenta" nikoga nije ostavila ravnodušnim. Bilo je suza, bilo je smijeha, no više od svega bilo je - dobre zabave. Već u prvoj epizodi dobili smo prvi zlatni gumb, vidjeli nevjerojatne talente, a ukazale su se i Bilmanove suze. Tko je nasmijao, a tko rasplakao, reći će vam Sanja Kuzmanović.

Nova sezona, novi talenti, ali i još poneki novitet, u nedjelju navečer dočekali su gledatelje "Supertalenta".

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Sedmu sezonu otvorili su Malci genijalci koji su pokazali vještinu mentalne aritmetike, koji su sezonu otvorili s četiri ˝da˝.

Za čak 35 plesača Universe Dance Crewa nije bilo gužve na pozornici, kojom su, malo je reći, suvereno vladali.

"Vaša enegrija, način na koji plešete, vidi se da ste željni, gladni i da grizete", pohvalio ih je Davor Bilman, a s njim se složio i Janko Popović Volarić. 

"Moćni ste, očito jako dobro uvježbani, sinkronizirani, užasno ste moćni, baš je bio gušt", zaključio je Janko. 

Ne treba ni govoriti kako je žiri Universu lansirao još jedan pobjednički niz od četiri ˝da˝, no sljedeća točka Stevieja Starra ostavila ih je bez riječi, doslovno.

Pokusni kunić za Stevieja, čiji je talent neosporno jedinstven, bio je, dakako, Frano, no ubrzo se u neobičnost ove vještine gutanja i vraćanja stvari uvjerio i Bilman.

No iznenađenje večeri bio je Marko Antolković koji je svojom izvedbom, koju zapravo nitko nije očekivao, toliko iznenadio žiri da Martina ni sekunde nije dvojila i pritisnula zlatni glumb.

No kakva bi to prva epizoda bila da se žiriju barem jednom oči nisu napunile suzama. Prvo ih je s nogu oborila autorska pjesma 19-godišnje Stelle Scholaje koja boluje od mišićne distrofije.

"Možda smo malo i izgubili tu jednu emociju borbenosti u sebi, da izađemo s 19 godina i podijelimo jednu lijepu lekciju svekolikom pučanstvu, tako da hvala tebi", poručila je Martina Stelli.

Stella je emocije probudila i u Davoru Bilmanu koji ih ne pokazuje toliko često.

"Samo ću ti reći da ćemo svi umrijeti, ali je puno važnije na koji način živimo, a siguran sam da ti živiš puno više od svih drugih", rekao joj je Davor. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +8 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Poigrava li se to Meghan s dobrim ukusom? Nikad kraća haljinica otkrila gola koljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene