"Omg, savršene obline!"

Lucija Lugomer u pripijenom topiću i tajicama zavodljivo zaplesala s partnerom, čini se da je poslušala vrijedan savjet!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer LUCIJA I MARKO Ples sa zvijezdama ep 1 +0 Lucija Lugomer Galerija

Lucija Lugomer je na profilu na Instagramu podijelila dio atmosfere s probe za novu emisiju showa "Ples sa zvijezdama" i pokazala kako se ona i njen partner Marko Šapina dobro zabavljaju.

Naša plussize manekenka Lucija Lugomer je na svom profilu na Instagramu objavila video s probe u kojem se ona i njezin plesni partner iz showa "Ples sa zvijezdama" Marko Šapina zabavljaju plesajući, a pozitivni komentari njezinih pratitelja nisu izostali.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ples sa zvijezdama Gledamo ga opet! Asim Ugljen pokušao je ''ukrasti'' show kolegama na bini, a uspio je dobiti i poljubac od Maje Šuput!

"Ajmoooooo! Koji genijalan period mog života!!!", napisala je uz video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

"Slatkišiiiii", "Najbolji ikad", "Ajme pa tko vas ne bi volio ovakve", "Haha, pa genijalni ste", "Odlični", "Najslađi ste", "Ma super si i ti i tvoj učitelj plesa", "Tooooop! Jedva čekam nedjelju da vas opet gledam", "Omg, savršene obline", samo je dio komentara koje je dobila.

Lucija  i Marko u prvoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su sambu. Lucija nije skrivala koliko je željno iščekivala ovaj nastup, no jedan član žirija nije bio previše oduševljen izvedbom.

"Nisi zapalila publiku, moram biti iskren. Moraš iskoristiti svoju oblinu da zapališ podij, nemoj se sramiti. Ovo je bila tvoja prilika za zlatni gumb", komentirao joj je Marko Ciboci nakon nastupa.

Za mene ples znači prvenstveno umjetnost. Umjetnost kojom se možemo slobodno izražavati i to je po meni ljepota plesa. Mislim da sam i svojim dosadašnjim javnim djelovanjem dala do znanja koliko cijenim slobodno izražavanje stoga smo ples i ja savršeni 1+1. Ljepota samog plesa je što na kojem god kontinentu se nalazili, ples razumiju svi, tijelom, duhom i srcem", kazala je Lucija za DNEVNIK.HR.

Novo iskustvo donosi joj i nove izazove, ali spremna je suočiti se sa svima.

"Najviše se pribojavam plesova koji iziskuju najviše fizičke spreme i znanja odnosno plesnog iskustva. Posebno bi istaknula paso doble. Stil plesa koji mi najbolje ide bih rekla da je linijski ples. Linijski ples spada u kategoriju društvenih plesova i samim time dobivam sigurnost i samopouzdanje jer nisam sama u toj 'vatri'", priznaje, a uzda se i u svoje tajne adute.

"Moj tajni adut za daljnje natjecanje i nije baš tako tajan", govori kroz smijeh i dodaje: "Trudit ću se biti što koncentriranija i discipliniranija te svojim trudom pokazati i sebi i drugima koliko je ples predivan.", zaključila je. 

Trinaest parova naporno i predano priprema svoj drugi nastup u showu ''Ples sa zvijezdama'', a uzbuđenje će biti zasigurno i veće jer će ove nedjelje prvi plesni par napustiti daljnje natjecanje.
Domenica i Alan, Pedro i Valentina, Vlatka i Mateo, Asim i Nika, Filip i Paula, Lucija i Marko, Marko i Gabriela, Jelena i Marko, Bojana i Gordan, Sandi i Helena, Ivana i Ivan, Matija i Helena te Albina i Mario probili su led prvom emisijom i sada još spremniji iščekuju drugu emisiju uživo.

Ove nedjelje očekuje nas prava ''fiesta latina'', što znači da će svi nastupi i cijela večer biti prožeti latino ritmom i tematikom. Po prvi puta ćemo u ''Plesu sa zvijezdama'' vidjeti i nove plesne stilove poput salse, mambe i bachate, a tko će koji ples otplesati saznat ćemo tek u emisiji. Jedan par će zaplesati i bečki valcer na latino tematiku, a o kojem se paru radi i kako će se snaći, saznat ćemo ove nedjelje u programu Nove TV.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Celebrity Najbogatija Srpkinja ostala bez jahte od 400 milijuna dolara, na njoj je rado viđen gost bila i naša dobro poznata pjevačica i time se hvalila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene