pod povećalom

Prst viška, četiri bradavice, rep, rođena bez pupka... I slavni su nesavršeni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su bogati i slavni, mnogi od njih nose se sa svojim nesavršenostima.

Ne kaže se uzalud ljepota je u očima promatrača. Oni su možda bogati i slavni, no u isto vrijeme su sličniji i 'običnim smrtnicima' više nego što mislite. Ipak, možda i postoje neke razlike – i neki dodatni dijelovi tijela slavnih zvijezda.

Pogledaj i ovo Harry Styles - 1 Ovo nitko nije očekivao! Proslavljeni glazbenik napravio je drastičnu promjenu imidža, obožavateljice su u šoku: ''Past ću u nesvijest...''

Savršena stražnjica Pippe Middleton bila je - LAŽNA!

Tako pjevač Harry Styles iz One Directiona ima čak četiri bradavice umjesto samo dvije! To i objašnjava činjenicu zašto je svoje tijelo prekrio tetovažama. Čak se i sam našalio na svoj račun i rekao kako je u materici imao brata blizanca koji je nestao i ostavio mu u nasljeđe svoje bradavice.

Glumica Mila Kunis pak je rođena s jednom obrvom i jednim zelenim okom. No svoje mane pretvorila je u prednosti, te nas sve osvojila svojom simpatičnošću. Male nesavršenosti nisu smetale ni njezinom suprugu slavnom Ashtonu Kutcheru kojemu je nedavno rodila kćer.

Grudi poput Jennifer, osmijeh poput princeze: Ovako bi izgledala savršena hollywoodska žena!


Jeste li znali da je zgodni glumac Taye Diggs rođen sa šest prstiju na ruci? Operativnim zahvatom riješio je problem, a to ga nije spriječilo da bude jedan od najvećih zavodnika u Hollywoodu.


I lijepa manekenka Karolina Kurkova nije se obazirala na mane na svojem tijelu. Zbog operacije koju je imala kao beba je ostala bez - pupka.

Glazbenica Kesha uvijek se trudila biti drugačija jer se takva i rodila. Doslovno. Ona je rođena sa zakržljanim repom! To je zapravo bio produžetak kralješnice koji joj je odstranjen na operaciji dok je još bila beba.

Još mislite da sve vi čudni? Ma zaboravite na svoje mane i pretvorite ih u prednosti – baš kao i mnoge slavne zvijezde današnjice!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene