Ups!

Kamera sve vidi: Domaće i strane ljepotice i njihovi 'ups' trenuci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čipkaste haljine, duboki dekolte i izrezi na haljinama... sve su to često viđene kombinacije na poznatim osobama. No, evo što se dogodi kad se situacija ipak malo otme kontroli.

U posljednje vrijeme poznate zvijezde svojim odjevnim kombinacijama publici 'golicaju' maštu - poznate dame znale su pokazati ono što bi donje rublje trebalo sakriti. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput Dala je podršku kolegici I Maja Šuput oglasila se oko goruće teme u Hrvatskoj: ''Ovo je zločin, tužna sam i s knedlom u grlu''

>> Čipkasta haljina je prevarila: Pokazala VIŠE nego što je htjela!

I dok jedne bez problema objavljuju svoje golišave fotke na društvenim mrežama, drugima se pak sasvim slučajno dogodi da svoje gaćice pokažu u javnosti.

Tako je Chrissy Teigen, jedna je od najljepših modela svijeta i supruga Johna Legenda, u javnosti priznala kako nikad ne nosi donje rublje jer ga jednostavno ne voli! Glumica Eva Mendes nije promakla paparazzima u rijetkom trenutku nepažnje. Naime, lijepa Kolumbijka slučajno je pokazala gaćice kada je izlazila iz auta u bijeloj haljini. Američka glumica Jessica Alba rijetko izgleda poput 'zločeste djevojke' i nju su  paparazzi uhvatili dok se saginjala te otkrila plave tangice.

I dok je kod nekih to rijedak oprizor, druge zvijezdice žive od tuđe pažnje. Reality zvijezda Courtney Stodden nedavno je izlazak pretvorila u pravi show, a njezina crna uska haljina kipila je od bujnih oblina.

Domaće zvijezde i njihov 'ups' trenutak

Pjevačica Severina je na nedavnom koncertu u Vodnjanu pokazala je malo više no što je publika očekivala. Naime, popularna pjevačica nastupila je u crnoj kratkoj haljini koja je u jednom trenutku otkrila njezine gaćice.

Za svoj koncert u Dvorani Sportova Maja Šuput nosila je kratku čipkastu crnu haljinu s otvorenim leđima. Međutim, dok je vesela pjevačica plesala, haljina se podigla i otkrila pogled na njezinu guzu.

Jedna od najtalentiranijih mladih pjevačica Franka Batelić očarava svojim nastupima, no na jednom od njih pokazala je i malo previše. Bijela haljina je bila tako kratka da je pokazala i kakvo donje rublje nosi.

Svatko ima svoj 'ups' trenutak, no ništa ne može promaknuti kameri! Evo ih u galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene