Jennifer Lawrence je bila kod kuće u trenutku kada joj je provalila 23-godišnja djevojka, a zaštitari su je zaustavili prije nego što je došla do glumice.

Galerija


Glumici Jennifer Lawrence u nedjelju je u dom provalila djevojka, a srećom njezini zaštitari su je uočili prije nego što je stigla do nje.

Vezani članci Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Mladenka je blistala: Objavljene prve fotografije vjenčanja lijepe oskarovke i tipa koji nema veze s Hollywodom Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Diva koju su ljubili slavni frajeri udala se za tajanstvenog dečka za kojeg javnost nikad nije čula

29-godišnja glumica je u vrijeme provale bila kod kuće, a odmah je pozvana policija te su uhitili nepoznatu 23-godišnjakinju, javlja TMZ.

Prema prvim informacijama, djevojka koja je provalila samo je htjela upoznati slavnu glumicu. U trenutku provale suprug Jennifer Lawrence, Cooke Maroney, navodno nije bio kod kuće.

Lawrence i njezin suprug vjenčali su se u listopadu prošle godine, a glumica je kuću u vrijednosti od skoro devet milijuna dolara kupila 2014. godine. Među bivšim vlasnicima Jenniferinog doma našle su se Jessica Simpson i Ellen DeGeneres.

Izdanje Nives Celzijus koje se komentira: Možda je bila zakopčana do grla, ali donji dio haljine priča drugu priču

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom