SAD JOJ JE ŽAO

Prostitutka se ispričala nogometaševoj ženi što joj je spavala s mužem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jenny kaže kako joj je žao što je to napravila Coleen, u to vrijeme za nju je to bio samo posao.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 5 Brak pun problema Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

Prostitutka Jenny Thompson, koja je svjetskoj javnosti postala poznata nakon što je otkrila kako je spavala s Wayneom Rooneyjem, pokajala se za brojne pogreške iz prošlosti.

Naime, nakon dvije i pol godine od skandala kad je Jenny za 1.200 funti po sastanku spavala s nogometašem dok mu je žena bila trudna, bivša prostitutka odlučila se ispričati njegovoj supruzi.

>> Prvi put pokazala trudnički trbuščić

Kao što je poznato, Coleen i Wayne su se pomirili i prebrodili ovu bračnu krizu, a Jenny je nastavila sa svojim stilom života. Tako je otkrila i kako je ona zaslužna za raspad veze između Marija Balotellija i njegove djevojke.

No, kako je i sama nedavno postala majka, Jenny se odlučila ispričati, a putem britanskog The Suna poručila: 'Tad sam se sama sebi opravdavala da je to samo posao, ali sam se osjećala grozno što sam jednu obitelj gotovo uništila'. Osim toga je i dodala:'Osjećam groznu krivnju za sve što sam učinila Coleen. Činila sam pogreške koje sam jako požalila, ali sad se mogu fokusirati samo na to da budem dobar primjer i najbolja mama svojoj kćeri'.

Nakon toga je čak i obrisala svoj Twitter račun jer ne želi da njena kći jednog dana sazna neugodne stvari o svojoj majci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene