Tko je ostao seksi, tko (ne)zgodno stari, a tko uopće ne sliči na sebe?


Vjerojatno najpoznatija serija 1990-ih, sljedeće godine dobit će blockbusterski nastavak s potpuno novom postavom uključujući Zaca Efrona i Dwayne 'The Rock' Johnsona. Dok to čekamo, prisjetimo se originalnih 'Baywatch' glumaca koje je ova serija proslavila zahvaljujući tome što su morali svojim isklesanim i zavidnim tijelima trčkarati po pješčanoj plaži i ponekad spasiti nekoga od utapanja.

Pamela Anderson

Vezani članci David Spade, Pamela Anderson Ljubio je čak i najpoznatiju prsatu plavušu, a lista njegovih zgodnih ljubavnica veća je i od poznatijih zavodnika Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Božica kupaćih kostima i golišavih naslovnica: Najpoznatija prsata plavuša s malih ekrana danas slavi 51. rođendan

Jedna od rijetkih koja je opstala pod budnim okom javnosti te unaprijedila svoju karijeru, Pamela je i dalje jednako prepoznatljiva po svom bujnom poprsju i platinasto plavoj kosi, jedino što više ne nosi crveni kupaći kostim.

David Hasselhoff

Jedini član originalne postave koji je ostao do finala serije, od 1989. do 2000. bio je i ostao zvijezda ove serije. Hasselhoffa su godine dočekale i dobrano je ostario, ali i dalje biste ga na ulici uspjeli prepoznati.

Carmen Electra

Provela je samo jednu sezonu u crvenom kupaćem kostimu, ali i dan danas bi jednako dobro u njemu izgledala! Još uvijek ima uspješnu glumačku karijeru, te cijeli niz filmskih ponuda i uloga.

Yasmine Bleeth

Cijelu sredinu '90-ih provela je na plaži, a danas daleko od očiju javnosti vodi borbu s viškom kilograma.

Nicole Eggert

Ulogom u seriji postala je jednim od seks-simbola prošlog stoljeća, no nakon odlaska iz serije, započela je dugotrajna borba s kilogramima i neuspješna karijera.

David Chokachi

Od 1995. do 1999. glumio je Codyja Madisona, a nakon toliko godina nama skoro pa jednako dobro izgleda.

Alexandra Paul

Jedna od rijetkih 'Baywatch' brineta, pet sezona je pravila društvo Mitchu Buchananu, a za svoje 52 godine vrlo dobro izgleda!

David Charvet

Igrao je lik zgodnog Matta Brodyja čak sedam godina, a iako se godine na njemu vide, ne izgleda nimalo loše.