Nekad i sad

Prošlo je 15 godina od Baywatcha! Kako sada izgledaju?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko je ostao seksi, tko (ne)zgodno stari, a tko uopće ne sliči na sebe?

Vjerojatno najpoznatija serija 1990-ih, sljedeće godine dobit će blockbusterski nastavak s potpuno novom postavom uključujući Zaca Efrona i Dwayne 'The Rock' Johnsona. Dok to čekamo, prisjetimo se originalnih 'Baywatch' glumaca koje je ova serija proslavila zahvaljujući tome što su morali svojim isklesanim i zavidnim tijelima trčkarati po pješčanoj plaži i ponekad spasiti nekoga od utapanja.

Pogledaj i ovo David Hasselhoff i Hayley Roberts - 5 pobijedili predrasude Legendarni Mitch pronašao je treću sreću s 27 godina mlađom obožavateljicom i još je zaljubljen kao i prvog dana!

Pamela Anderson

Jedna od rijetkih koja je opstala pod budnim okom javnosti te unaprijedila svoju karijeru, Pamela je i dalje jednako prepoznatljiva po svom bujnom poprsju i platinasto plavoj kosi, jedino što više ne nosi crveni kupaći kostim.

David Hasselhoff

Jedini član originalne postave koji je ostao do finala serije, od 1989. do 2000. bio je i ostao zvijezda ove serije. Hasselhoffa su godine dočekale i dobrano je ostario, ali i dalje biste ga na ulici uspjeli prepoznati.

Carmen Electra

Provela je samo jednu sezonu u crvenom kupaćem kostimu, ali i dan danas bi jednako dobro u njemu izgledala! Još uvijek ima uspješnu glumačku karijeru, te cijeli niz filmskih ponuda i uloga.

Yasmine Bleeth

Cijelu sredinu '90-ih provela je na plaži, a danas daleko od očiju javnosti vodi borbu s viškom kilograma.

Nicole Eggert

Ulogom u seriji postala je jednim od seks-simbola prošlog stoljeća, no nakon odlaska iz serije, započela je dugotrajna borba s kilogramima i neuspješna karijera.

David Chokachi

Od 1995. do 1999. glumio je Codyja Madisona, a nakon toliko godina nama skoro pa jednako dobro izgleda.

Alexandra Paul

Jedna od rijetkih 'Baywatch' brineta, pet sezona je pravila društvo Mitchu Buchananu, a za svoje 52 godine vrlo dobro izgleda!

David Charvet

Igrao je lik zgodnog Matta Brodyja čak sedam godina, a iako se godine na njemu vide, ne izgleda nimalo loše.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene