Nevjerojatno

Prošlo je 44 godine: Stonesi se vraćaju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Skupina Rolling Stones objavila je pojedinosti svoje najveće turneje u posljednjih šest godina

Nastupit će u Sjevernoj Americi i Britaniji nakon što su se prošle godine vratili na pozornice povodom 50 godina postojanja skupine.

Pogledaj i ovo Mick Jagger, Melanie Hamrick Tko bi rekao? Poznat je kao veliki ženskaroš, ali navodno je ljubio i dvojicu članova svojeg benda, procurili su detalji o njegovim aferama s muškarcima!

Rolling Stonesi su rekli da će početi svoju turneju '50 and counting' u Los Angelesu na za sada još neutvrđeni datum, a potom će 5. svibnja svirati u Oaklandu, u Kaliforniji, i osam drugih gradova među kojima su Toronto i London.

>> Rock djedica vodi seksi plavušu na spoj: 'Presretan sam!'

Stari rockeri, koji su na svojoj mini-turneji prošle godine održali rasprodane koncerte u Londonu i New Yorku, najavili su i da će imati središnji nastup na najvećem britanskom glazbenom festivalu Glastonbury 29. srpnja.
Povodom 50. obljetnica skupina ja objavila i kolekciju najvećih hitova, dokumentarni film, knjigu fotografija i potom krajem ožujka proširila glas na svojim web stranicama o novim koncertima.

'50 and counting' do sada je bio prilično izvanredan', rekao je pjevač Mick Jagger u srijedu.

'Prošle smo godine održali nekoliko nastupa u Londonu i New Yorku i tako se dobro proveli da smo pomislili da ih napravimo još'.  U londonskom Hyde Parku nisu svirali 44 godine - posljednji put su tamo 'prašili' 1096. godin! Stoga, u Hyde Parku  je zakazan koncert za 06.lipnja, a Rolling Stonesi će svirati u u San Joseu, Las Vegasu, Torontu, Chicagu, Bostonu i Philadelphiji u svibnju i lipnju a ulaznice će biti puštene u prodaju 8. travnja

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene