Ima se, može se

Za proslavu 1. rođendana unuka Lepe Brene obitelj će izdvojiti iznos od kojeg se vrti u glavi

Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Aleksandra Prijović, Filip Živojinović (FOTO: Instagram) Aleksandra Prijović (Foto: Instagram) +0 Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Lepa Brena (FOTO: Instagram) Galerija

Unuk Lepe Brene uskoro će proslaviti prvi rođendan, a za tu se prigodu priprema raskošno slavlje.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, legendarna Lepa Brena trenutačno priprema veliku proslavu kojom će obitelj obilježiti prvi rođendan unuka Aleksandra, odnosno sina njezina posinka Filipa Živojinovića i supruge mu Aleksandre Prijović.

Kako pišu mediji u susjednoj nam Srbiji, za tu priliku neće štedjeti jer će proslava biti poprilično raskošna.

"Aleksandra i Filip neće štedjeti, žele da sve bude gala i s ukusom. Planiraju da 11. ožujka bude krštenje, a nakon toga i veliko rođendansko slavlje u jednom prestižnom beogradskom hotelu. Na slavlju će biti oko 150 uzvanika, a među gostima će biti i Aleksandrinih kolega koji će se potruditi napraviti što bolju atmosferu, a nije isključeno ni da će i Aleksandra zapjevati. Kako se šuška, Aleksandra i Filip potrošit će oko 70.000 eura za rođendansko slavlje svoga sina", izjavio je izvor blizak obitelji za Pink.rs.

Filip i Aleksandra postali su roditelji u ožujku prošle godine, a ona je u drugom stanju ostala samo mjesec dana nakon što su se vjenčali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijović ✨ (@aleksandraprijoviccc) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene