Dan državnosti

Svečana izdanja za Dan državnosti - Evo što su oni odabrali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Središnja proslava Dana državnosti RH održana je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, a svečanost je privukla mnoge uzvanike i poznata lica iz političkog i javnog života.

Šaljite nam svoje snimke za razglednicu Europske Unije - Hrvatska Nova Zvijezda Europe!

Pogledaj i ovo Ante Gotovina i Zlatko Dalić Sjedili su zajedno Dalić snimljen u društvu našeg umirovljenog generala, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, a evo što nije propustio

No osim o politici, razgovaralo se i komentiralo što odjenuti za tako svečanu priliku proslave Dana državnosti Republike Hrvatske. Političari, političarke, kao i njihove pratnje, potrudili su se zasjati na svečanosti u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

>> Dunja i Ante modno usklađeni na proslavi kineske Nove godine

Dunja i Ante Gotovina skladan su par koji ne može proći nezapaženo. Dunja je za tu priliku odabrala bijeli korzet sa izvezenim crnim detaljima uz usku crnu suknju. Dugu crnu kosu je raspustila, te sve upotpunila crvenim ružen. I general Ante bio je elegantan u tamno sivom odijelu – odlično raspoložen pozdravljao je okupljene i strpljivo pozirao kamerama.

Supruga predsjednika Ive Josipovića, Tatjana, odabrala je čipkanu crnu haljinu, dok je Jadranka Kosor isto tako bila u crnoj cijeloj kombinaciji dodala je i bijele bisere oko vrata i naušnice. I Milanka Opačić odabrala je jednostavnu crnu haljinu – najbolje rješenje u svakoj prilici.

Osim toga u publici su bili i Masaru Tsuji, veleposlanik Japana sa svojom suprugom, svečanost nije propustila ni Josipa Lisac koja je odabrala šarmantan šeširić, a bilo je tu još mnogo drugih uzvanika - predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko, predsjednik Vlade Zoran Milanović, Slavko Linić, Milan Bandić, ... ministri, saborski zastupnici, te stotinjak drugih gostiju među kojima članovi političkih stranaka, sindikata, vjerskih zajednica, medija i diplomatskog zbora.

Predsjednik RH Ivo Josipović pozvao je građane na rad, hrabrost i poštenje kao jamstva uspjeha u našoj europskoj budućnosti u kojoj se niti jedan hrvatski građanin ne smije osjećati isključen niti diskriminiran.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene