Zaruke ili?

KOJI CRNJAK! Nezamislivo i urnebesno u isto vrijeme - Doveo krivu djevojku na stage!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bilo je zbilja uzbudljivo na koncertu grupe Coldplay.

Na svijetu ništa nije toliko romantično kao prosidba ljubavi svog života. Još kada se to dogodi na koncertu vašeg omiljenog pjevača pred milijunskom publikom kada ste samo vi u centru pažnje, uzbuđenje je onda na najjače. Ukoliko razmišljate napraviti takvu stvar, dobro razmislite, jer Chris Martin bi vam mogao upropastit cijelu stvar. Naime, jedan dečko je odlučio zaprosit svoju djevojku na koncertu grupe Coldplay u Melbournu. Chris je zamolio bend da prestanu svirati usred "A Sky Full Of Stars" , a zatim na pozornicu doveo pogrešnu djevojku.

Pogledaj i ovo Apple Martin njezina slika i prilika Lijepa kći slavne glumice pozirala u maminoj legendarnoj prozirnoj haljini i sve vratila 20 godina unatrag!

No, prava djevojka, buduća mladenka, ubrzo je ipak pronađena, a zaljubljeni par je dobio svoj magičan trenutak ispod svjetla reflektora."Usred Coldplaya, pored mog novog najboljeg prijatelja Chrisa i svih ljudi ovdje u Melbournu, samo želim reći da te volim. Hoćeš li se udati za mene?", upitao je mladić. Pogledajte taj trenutak za pamćenje sa sretnim završetkom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene