Javni propust

FOTO Najromantičnija prosidba zapravo je - lažna?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bila je to jedna od najromantičnijih prosidbi u svijetu showbiza, no američki mediji tvrde da je bila - lažna.

Kanye West sve je pomno isplanirao. Kleknuo je pred svoju voljenu Kim Kardashian na velikom stadionu i zaprosio je, a ona je, dirnuta, rekla 'da'.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Kim Kardashian odgovorila na kritike: 'Nađite si život!'

No, nedavno emitirana epizoda showa 'Keeping Up With The Kardashians' izazvala je burne reakcije vjernih gledatelja. Ekipa Radar Onlinea, svojim 'okom sokolovim', primijetila je kako je Kim dijamantni zaručnički prsten nosila već u prethodnoj epizodi.

Naime, Kim je imala prsten na ruci tijekom razvrstavanja robe za malenu North, dok su je njezine sestre Kourtney i Khloe ogovarale iza leđa.

Iako je to mogao biti samo nesretni propust u montaži, ne bi bilo prvi put da šefovi reality showa varaju svoje gledatelje.

Glasnogovornik Bunim/ Murray Productionsa rekao je za Mail Online: 'Kadar u kojem Kim sprema dječju odjeću, dok nosi zaručnički prsten, snimljen je nakon prosidbe, ali je bolje odgovarao za prvi dio ovog specijala, koji se sastoji od dva dijela, jer smo htjeli da se drugi dio fokusira na veliko iznenađenje.'

Međutim, kada je Kim u pitanju, ovo nije jedina stvar koja je u posljednje vrijeme podigla prašinu u javnosti.

Nedavno su američki mediji pisali kako je reality zvijezda stavila implantante u stražnjicu, ali je Kim te navode opovrgnula. No, čini se kako ipak ne može samo tako prijeći preko tih glasina pa je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz 2009. godine kojom želi potvrditi kako je njezina slavna stražnjica uvijek iste veličine. 'FlashBACKFriday', napisala je Kim uz fotografiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene