Vijest koja će zasigurno oduševiti brojne obožavatelje pokojnog Toše! Pjevač ima još neobjavljenih pjesama koje se prikupljaju za novi album.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Koncert s posvetom Toši Proeskom Slika nije dostupna VIDEO: Objavljen novi album Toše Proeskog

Pjesme snimljene u studijima diljem svijeta uskoro će biti sabrane u još jedan album na engleskom jeziku. Tošine do sada neobjavljene pjesme uglavnom su ljubavne tematike, a jedna od pjesama makedonskog 'slavuja' snimljena je i na hrvatskom jeziku.

 >> 'Fali mi njegov fizički dodir, osmijeh, prijateljski zagrljaj!'

Slaven Risteski, Tošin šogor koji skrbi za pjevačevu glazbenu ostavštinu na novom Tošinom albumu surađuje s britanskim producentom Andyjem Wrightom, koji je u Londonu imao sačuvane neke od pjevačevih pjesama. Novi album bio bi drugi album po redu objavljen nakon Tošine tragične smrti 2007. Prvi album pod nazivom 'The Hardest Thing' također je bio snimljen na engleskom jeziku i izdan 2009.

Kada će biti objavljen album, nije poznato, ali zna se da će pjesma na hrvatskom biti predstavljena 25. siječnja, na Tošin rođendan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook