Princ William i Kate Middleton žive u Kensingtonskoj palači u čijoj je blizini, u jezeru Round nađeno tijelo.

Galerija


U blizini Kensingtonske palače u kojoj žive princ William i njegova supruga Kate Middleton pronađeno je truplo, piše britanski The Sun.  

Vezani članci Princ William - 2 Princ William imao je koronu na proljeće, otkrio je zašto je to tek sad objavio, a procurili su i detalji liječenja Prinčevi Harry i William - 1 Samo dvije stvari opet mogu zbližiti princa Harryja i Williama? Kraljica se još nada da će sve biti kao prije

Riječ je o neidentificiranom ženskom truplu koje je bilo u jezeru Round na kraljevskom imanju. Policija zasad nije otkrila puno detalja o tijelu pronađenom kraj Williamovog i Kateinog doma i još istražuje cijeli slučaj. 

Pojavile su se informacije da je nađeno tijelo britanske umjetnice Endellion Lycett Green za kojom se do nedavno tragalo. Ipak, njena obitelj je ubrzo opovrgnula te tvrdnje i istaknula da je ona živa i zdrava. 

Inače, u blizini vojvode i vojvotkinje od Cambridgea žive i princeza Eugenie i njen muž Jack Brooksbank. The Sun i ostali britanski mediji pišu da se ne zna je li tko od članova kraljevske obitelji uočio tijelo ili bio prisutan tijekom njegova izvlačenja. Jezero Round je napravljeno u 18. stoljeću te je duboko oko pet metara. 

Mnogi zastali zbog ovog prizora: Odradila seriju zahtjevnih vježbi, pa se skinula u bikini i temeljito namazala