kod kensingtonske palače

Pronađeno žensko truplo na imanju princa Williama i Kate Middleton: U tijeku je istraga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William i Kate Middleton žive u Kensingtonskoj palači u čijoj je blizini, u jezeru Round nađeno tijelo.

U blizini Kensingtonske palače u kojoj žive princ William i njegova supruga Kate Middleton pronađeno je truplo, piše britanski The Sun.  

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Riječ je o neidentificiranom ženskom truplu koje je bilo u jezeru Round na kraljevskom imanju. Policija zasad nije otkrila puno detalja o tijelu pronađenom kraj Williamovog i Kateinog doma i još istražuje cijeli slučaj. 

Pojavile su se informacije da je nađeno tijelo britanske umjetnice Endellion Lycett Green za kojom se do nedavno tragalo. Ipak, njena obitelj je ubrzo opovrgnula te tvrdnje i istaknula da je ona živa i zdrava. 

Inače, u blizini vojvode i vojvotkinje od Cambridgea žive i princeza Eugenie i njen muž Jack Brooksbank. The Sun i ostali britanski mediji pišu da se ne zna je li tko od članova kraljevske obitelji uočio tijelo ili bio prisutan tijekom njegova izvlačenja. Jezero Round je napravljeno u 18. stoljeću te je duboko oko pet metara. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene