šokantna tragedija

Glumac spasio sina u posljednji trenutak, pa se utopio: "Napravio je sve da zaštiti dijete. Bio je heroj"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijelo Shada Gasparda pronađeno je u utorak. Glumac i umirovljeni hrvač je privukao pažnju 2016. kada je spriječio pljačku na benzinskoj postaji.

Pronađeno je tijelo američkog hrvača i glumca Shada Gasparda (39) koji se utopio nakon što je u zadnji čas uspio spasiti svog sina. 

Naime, Shad je prošlog vikenda bio s desetogodišnjim Aryehom na plaži u četvrti Venice Beach u Los Angelesu. Kako piše Daily Mail, glumac je u posljednji trenutak dodao svog sina spasiocu, a potom ga je odnijela struja od obale. 

Njegovo tijelo je pronađeno u utorak, a vlasti su tek kasnije potvrdile da je riječ o njemu. "Najviše se brinuo oko sigurnosti svog sina. Napravio je sve što je mogao da ga zaštiti", ispričao je svjedok tragičnog događaja. 

Šef vatrogasaca i spasilačke službe Kenichi Haskett otkrio je da je glumčev sin bio udaljen 20 do 30 metara od obale kada je spasioc izvukao. Nakon toga je krenuo spasiti Shada, ali ga je struja odnijela stotinjak metara dalje. 

"Sve se dogodilo u sekundi", istaknuo je Haskett. Gaspardova shrvana udovica, bodibilderica Siliana oprostila se od njega u četvrtak na Instagramu. Prozvala ga je istinskim herojem i istaknula kako je bio sila prirode koja je budila radost u mnogima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aryeh, myself and the Gaspard and Chittick families would like to take this time to thank everyone for their prayers and support, as we mourn the terrible loss of our beloved Shad. . . Shad was our whole world and we were his. There are not enough words to describe what he means to all of us. He was our heart, our soul, our protector, our warrior. He was a bright force of nature, who brught joy to many through his joyous and gracious nature. . . The outpouring of love from Shad’s friends, colleagues and fans has meant more to us than you can even imagine. . . We’d like to once again thank the lifeguards, coast guard, divers, fire and police departments for their efforts. . . Shad was and will always be our real life super hero. . . I love you more, my love ❤️ . . -Proudly, . Siliana Gaspard

A post shared by Siliana Gaspard (@silianagaspard) on

"Aryeh, ja te obitelji Gaspard i Chittick htjeli bismo zahvaliti svima na vašim molitvama i podršci u trenucima u kojima oplakujemo voljenog Shada. On je bio naš cijeli svijet i mi njegov. Nema dovoljno riječi da se opiše koliko nam je značio", napisala je pokraj fotografije stradalog muža.

Zahvalila se svima koji su danima sudjelovali u potrazi za njegovim tijelom. Inače, Gaspard se nakon završetka hrvačke karijere počeo baviti glumom. 

Siliana i Shad su bili u braku od 2009., a umirovljeni hrvač je 2016. privukao pozornost javnosti kada je spriječio pljačku na benzinskoj postaji na Floridi. Muškarcu, koji je bio pod utjecajem alkohola i planirao pljačku, oteo je pištolj i svladao ga te čuvao do dolaska policije. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene