Promijenio se?

Osoblje kraljevske palače tvrdi kako princ Harry više nije isti: "Mršti se, drži se po strani i umislio se"

Princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot) Princ Harry i William (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry navodno više nije isti, a osoblje primjećuje velike promjene u njegovu ponašanju.

Novi dan na britanskom kraljevskom dvoru, donosi sa sobom i nove drame.

Pogledaj i ovo Omid Scobie - 8 ''Ovo je nečuveno!'' Novinar kojeg zovu i Meghaninim glasnogovornikom našao se na udaru kritika zbog tvrdnji koje je iznio o Williamu i Kate!

Ovog puta na vidjelo su izašle tvrdnje autora biografije o kraljevskoj obitelji Duncana Larcombea o promjeni ponašanja princa Harryja. Naime, čini se kako je namrgođenost zamijenila njegovo dobro raspoloženje i pozitivan stav.

"Harryjevo osoblje oduvijek je smatralo kako je on fantastičan, no čini se kako se to promijenilo", izjavio je Larcombe za Page Six dodajući kako je Harry razdražljiv i mrzovoljan što mu nije nimalo slično.

"Ono što ljudi kod njega vole je način na koji se odnosi prema njima i njegovo veliko srce. Njegovu prizemljenost, normalnog tipa koji je zarobljen u kraljevskom svijetu, koji ne shvaća sebe previše ozbiljno. Ali to se sada promijenilo", zaključio je Larcombe.

Upravo on smatra i kako su navodi o neslaganju prinčeva Harryja i Williama te njihovih supruga vojvotkinje Meghan Markle i Kate Middleton netočna i kako nisu pravi razlog Harryjeve i Meghanine selidbe iz Kensingtonske palače već zdravija okolina u kojoj žele odgajati svoje dijete.

"Oni su jako bliski. Mislim da je William samo brinuo da Harry i Meghan koračaju pravim putem. Kensingtonska palača je otmjen zatvor. Okružen javnim parkom, a polovica palače je muzej. Jedino mjesto gdje bi mogao prošetati tamo je malo dvorište", smatra Larcombe koji je svojim tvrdnjama bacio novo svjetlo na zamršene odnose britanske kraljevske obitelji. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Glenn Close i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Glenn Close i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Glenn Close i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Glenn Close (Foto: Getty Images) +5 Glenn Close (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Susret poslije 30 godina: Evo kako zvijezde jednog od najpoznatijih erotskih trilera izgledaju danas

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) +4 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Celebrity Prvi put u javnosti poslije tajnog vjenčanja: Nakon 3 godine odvojenosti odlučili su da su ipak jedno za drugo

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Raquel Mauri Rakitić (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) +5 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Celebrity Nije čudo što je Rakitić izgubio glavu za njom: Raquel blista u haljini koja otkriva dekolte i njezine vitke noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene