Princ Harry navodno više nije isti, a osoblje primjećuje velike promjene u njegovu ponašanju.

Galerija


Novi dan na britanskom kraljevskom dvoru, donosi sa sobom i nove drame.

Vezani članci Princ William i princ Harry Zna se kada će se i gdje Harry i William susresti nakon što se nisu vidjeli godinu dana, jedna je osoba zadužena da pazi njih Princ William i Kate Middleton Kate Middleton raduje se samo jednoj osobi u ovim trenucima, a istodobno pokušava utješiti princa Williama

Ovog puta na vidjelo su izašle tvrdnje autora biografije o kraljevskoj obitelji Duncana Larcombea o promjeni ponašanja princa Harryja. Naime, čini se kako je namrgođenost zamijenila njegovo dobro raspoloženje i pozitivan stav.

"Harryjevo osoblje oduvijek je smatralo kako je on fantastičan, no čini se kako se to promijenilo", izjavio je Larcombe za Page Six dodajući kako je Harry razdražljiv i mrzovoljan što mu nije nimalo slično.

"Ono što ljudi kod njega vole je način na koji se odnosi prema njima i njegovo veliko srce. Njegovu prizemljenost, normalnog tipa koji je zarobljen u kraljevskom svijetu, koji ne shvaća sebe previše ozbiljno. Ali to se sada promijenilo", zaključio je Larcombe.

Upravo on smatra i kako su navodi o neslaganju prinčeva Harryja i Williama te njihovih supruga vojvotkinje Meghan Markle i Kate Middleton netočna i kako nisu pravi razlog Harryjeve i Meghanine selidbe iz Kensingtonske palače već zdravija okolina u kojoj žele odgajati svoje dijete.

"Oni su jako bliski. Mislim da je William samo brinuo da Harry i Meghan koračaju pravim putem. Kensingtonska palača je otmjen zatvor. Okružen javnim parkom, a polovica palače je muzej. Jedino mjesto gdje bi mogao prošetati tamo je malo dvorište", smatra Larcombe koji je svojim tvrdnjama bacio novo svjetlo na zamršene odnose britanske kraljevske obitelji. 

Susret poslije 30 godina: Evo kako zvijezde jednog od najpoznatijih erotskih trilera izgledaju danas

Prvi put u javnosti poslije tajnog vjenčanja: Nakon 3 godine odvojenosti odlučili su da su ipak jedno za drugo

Nije čudo što je Rakitić izgubio glavu za njom: Raquel blista u haljini koja otkriva dekolte i njezine vitke noge