Početak godine tradicionalno obilježava najveći modni događaj u regiji – Bipa FASHION.HR, čiji se program iznova nestrpljivo iščekuje.

Galerija


Nacionalni tjedan mode koji svake sezone donosi nove kolekcije najpoznatijih modnih dizajnera održat će se od 19. do 23. ožujka na dobro poznatoj lokaciji Zagrebačkog velesajma. Inovativna produkcija, zanimljiv program, te poznata dizajnerska imena obilježit će modno proljeće u Zagrebu netom po završetku svjetskih modnih tjedana.

Vezani članci Twins (Foto: PR) BIPA Fashion.hr: Modni dvojac Twins vodi vas na retro putovanje u Dalmaciju Bipa Fashion.hr (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Najveće modno zbivanje u regiji: Bipa FASHION.HR najavljuje uzbudljiv modni program

Veliko uzbuđenje vlada ususret 28. sezoni Bipa FASHION.HR-a, koji ima posebno mjesto u kalendaru brojnih modnih obožavatelja, medija i influencera. I dok se s nestrpljenjem iščekuje lansiranje nove službene kampanje, poznata su imena koja će nastupiti u glavnom programu nacionalnog tjedna mode.

Ivica Skoko (pod pokroviteljstvom Perwolla) i Robert Sever (pod pokroviteljstvom branda Noelle) i ove će sezone samostalnim danima u programu razveseliti svoje obožavatelje, a Zoran Aragović sa svojim brandom BiteMyStyle obilježit će 15 godina karijere.

Svoje će kolekcije predstaviti i Ana Maria Ricov, Anthony Avangard, Arileo, Klisab, Marina Design, Morana Krklec, Branka Donassy, Jelena Holec te Mateyaneira. Poseban dio programa ove će sezone premijerno zauzeti FHR MAN, večer koja će biti rezervirana za kolekcije muške mode.

Svjesni činjenice da zadnjih godina i muškarci sve više razvijaju svoj osobni stil odijevanja, i neki od dizajnera odlučili su predstaviti svoje muške linije, a među njima Robert Sever, Spirit by T.B., modna kuća Varteks na čelu s novom kreativnom direktoricom Martinom Vrdoljak Ranilović, te poznati beogradski brand Martini Vesto by Boško.

"I ove sezone pripremamo izrazito zanimljiv program koji će kreirati uzbudljiv modni tjedan u Zagrebu. S nama su i dalje doajeni modnog dizajna kao i mlade snage koje daju poseban impuls zbivanjima na našoj modnoj sceni. Bipa FASHION.HR se profilirao kao platforma koja beskompromisno postavlja izrazito visoke produkcijske standarde i svake sezone nastojimo podići tu ljestvicu, a po broju kolekcija koje se predstavljaju te medijskoj snazi projekta, već godinama smo u vrhu. Naše dugogodišnje suradnje to potvrđuju iz sezone u sezonu“, izjavio je ususret 28. sezoni Vinko Filipić, direktor i osnivač Bipa FASHION.HR-a.

Proljetno izdanje nacionalnog tjedna mode posebno je za sve dizajnere koji su predstavili svoje kolekcije u prethodnoj godini. Naime, prošle se godine prvi put u sklopu programa Bipa FASHION.HR-a održala dodjela Modne nagrade Ana Lendvaj, prve nagrade za najbolju modnu kolekciju u Hrvatskoj. Nagrada koja nosi ime dugogodišnje novinarke, kolumnistice i modne kritičarke, dodjeljuje se dizajneru koji je kreirao najbolju kolekciju u prethodnoj godini, a o čemu odlučuje stručni žiri sastavljen od modnih urednika i novinara. Najbolja kolekcija za 2018. bit će proglašena na pisti Bipa FASHION.HR-a u ožujku.

Ovako ona ide na večeru: Poslije vrućeg odmora na Tajlandu preplanulu put pokazuje u Londonu

Severina u izlasku sa suprugom nakon dugo vremena, crna haljina istaknula njezinu vitku figuru

Nakon ove fotografije jasno nam je zašto slavna glumica svog partnera skriva od očiju javnosti