Nakon 53 godine

Iznio detalje o njezinom mrtvom golom tijelu - I opisao kako je izgledalo

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zvijezda je umrla u dobi od 36 godina, 1962., i to nakon sumnjivog predoziranja. A sad je organizator njezina sprovoda progovorio po prvi put.

Organizator sprovoda koji je pomogao pripremiti tijelo Marilyn Monroe za pokop progovorio je po prvi put, dajući jezive detalje o stanju njezina tijela nakon što je pronađena mrtva.

Pogledaj i ovo showbuzz 50 godina nakon! Pogađate li - što im je zajedničko?

Allan Abbott i Ron Hast vodili su jednu od najpoznatijih pogrebnih agencija 1960-ih godina, a njihove usluge su koristila slavna imena poput Marilyn Monroe i Natalie Wood.

Sad je Abbott napisao knjigu o svom radu i u njoj iznio detalje o zvijezdama koje je ispraćao na posljednji počinak. Za Marilyn tvrdi kako je bila gotovo neprepoznatljiva u trenutku kad ju je vidio mrtvu.

U knjizi se prisjeća kako ga je 5. kolovoza 1962. godine policija pozvala da dođe u kuću slavne Monroe u ulicu 1230 Fifth Helena Drive u Brentwoodu.

Imala je teško djetinjstvo, veze u kojima je bila zlostavljana i borila se s depresijom

Policiju je pozvao liječnik dr. Hyman Engelberg koji je konstatirao njezinu smrt.

Abbott tvrdi kako je tijelo slavne glumice bilo prepuno ljubičastih mrlja.

'Bilo je teško vjerovati da je to slavna ljepotica Marilyn Monroe. Izgledala je kao prosječna postarija žena koja se i nije baš previše brinula o svom tijelu. Očito je da su okolnosti u kojima je preminula uvelike pogoršale njezin izgled. Kad netko umre, gravitacija dovede do toga da se krv taloži na najnižoj točki tijela. U njezinom slučaju, s obzirom da je umrla licem prema dolje, ljubičaste mrlje od krvi ostale su joj na licu, a vrat joj je jako natekao. Kosa joj je bila kovrčava i kratka', iznio je Abbott neke detalje.

Dodao je i kako je bilo vidljivo da kosu neko vrijeme nije izbjeljivala jer se jasno nazirao smeđi izrast.

'Noge joj nisu bile obrijane, bile su obrasle dlakama, a usne su joj bile jako ispucane. Manikura i pedikura bile su također zapostavljene'.

Dio njihova posla bio je urediti glumicu, okupati je i odjenuti. Tvrde kako su među njezinim stvarima pronašli lažne grudi no odlučili su da ih ne koriste. Umjesto njih, napunili su joj grudnjak s pamučnom vatom kako bi joj grudi izgledale onako kako su ljudi mislili da izgledaju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene