Mnogi je se sjećaju kao prekrasnu plavušu iz filmskog hita 'Briljantin', gdje se činilo kao da nema brige na svijetu.


Ali život nije bio blag prema Oliviji Newton John, koja je u intervjuu za DailyMail priznala kako se uz mnoge nedaće u životu, borila i s ovisnošću o antidepresivima.

Ističe kako je najteže trenutke u životu prebrodila uz pomoć terapije i antidepresiva. Danas 64-godišnja Olivia je rekla kako se nije znala nositi s kćerinom anoreksijom, vlastitim unutanjim borbama, ali i događajem koji je 2005. promijenio njezin svijet.

>> 'Izdržim nekoliko mjeseci, padnem u depresiju i odam se porocima!'

Tada je njezin partner Patrick McDermott, s kojim je bila devet godina, nestao nakon pecanja u blizini obale Californije. Pošto ga nikad nisu našli, pretpostavlja se kako se utopio. Olivija je rekla kako se nikad od toga nije u potpunosti oporavila, a nekoliko mjeseci nakon toga je živjela na antidepresivima.

'Naravno da još uvijek mislim na njega, bilo je to grozno razdoblje koje će mi uvijek ostati u sjećanju. Pošto sam bila u rupi, posegnula sam za antidepresivima, koje sam uzimala sve dok opet nisam vidjela svjetlo u životu. Shvatila sam da nisam željela biti ovisna o njima, stoga sam prestala', isričala je Newton John.
Danas je loše dane ostavila iza sebe, te uživa u braku sa biznismenom Johnom Easterlingom.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook