Mnogi su u ovom za sve neobičnom razdoblju probudili svoju volju za kuhanjem, o čemu svjedoči i čak dvije tisuće pristiglih prijava za show "MasterChef", no samo će 100-tinjak kandidata dobiti priliku pristupiti snimajućim audicijama te predstaviti sebe i svoj talent, a evo i tko su novi članovi žirija.

Galerija


S nestrpljenjem se iščekuje nova sezona showa "MasterChef" koja će donijeti brojna iznenađenja, a Nova TV je započela s audicijama kako bi pronašla natjecatelje za jedan od najuspješnijih zabavnih televizijskih formata u Hrvatskoj i svijetu.

Vezani članci Ivan Čačić, meteorolog Nove TV - 2 Ivan Čačić, jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih meteorologa u svijetu, novo je lice prognoze Nove TV Masterchef Tri vrhunska chefa vodit će kandidate kroz izazove, samo će ih neki sve savladati i doći do finala, na vrhu ima mjesta samo za jednog!

U žiriju će biti novi članovi kandidatima svojim strastvenim pristupom prenijeti svoja znanja i ljubav prema kulinarstvu, ali i staviti ih pred brojne izazove. Ti izazovi počinju već ovih dana na audicijama nove sezone. Mnogi su u ovom razdoblju probudili svoju volju za kuhanjem o čemu svjedoči i čak dvije tisuće pristiglih prijava, no samo će 100-tinjak kandidata dobiti priliku pristupiti snimajućim audicijama te predstaviti sebe i svoj talent.

Tri različita karaktera, tri chefa koji će nas voditi kroz novu sezonu "MasterChefa" su svestrani chefovi Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin.

Melkior Bašić je stažirao u Michelin restoranima u Bordeauxu u Francuskoj. Odrastao je uz oca, uglednog chefa Silvia Belužića, a kroz 12-godišnji rad u uglednoj konzultantskoj tvrtki naučio je sve tajne vrhunskoga kulinarstva. Radna iskustva stjecao je u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu kao food consultant i instruktor za brojne klijente, vrhunske hotele i restorane.

Član žirija "MasterChefa" postaje i jedan od najboljih mladih kuhara hrvatske gastro scene, chef Stjepan Vukadin. Rano je shvatio da je kuhanje ipak njegov životni poziv. Nakon rada u nekoliko vrhunskih restorana 2017. Vukadin postaje chef kuhinje u poznatom splitskom restoranu Zrno Soli.

Damir Tomljanović je chef s bogatim iskustvom u domaćim i inozemnim hotelima i restoranima. Osim uspješne karijere kao chefa, Tomljanović radi i kao konzultant za rad u ugostiteljstvu te kao profesor gastronomije u ugostiteljskim školama i na veleučilištima, uživa u radu s mladima koje želi potaknuti da nastave pozitivnu evoluciju gastronomije.

U doba pandemije mnogi su se primili usavršavanju svojeg kulinarskog talenta i vještina, no što je sve potrebno da se postane i natjecatelj nove sezone "MasterChefa", i tko će sve dobiti priliku kročiti u vruću MasterChef kuhinju gdje će se nastaviti natjecanje, borba za glavnu nagradu i titulu sljedećeg hrvatskog MasterChefa, tek ćemo vidjeti.