Velika tragedija

Uoči odlaska ekipe u Hrvatsku: Producent mjuzikla "Mamma Mia" pronađen mrtav

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alan MacDonald pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Oxfordshireu.

Glumačku ekipu mjuzikla "Mamma Mia" neposredno prije dolaska u Hrvatsku zatekla je tragična vijest. Naime, u hotelskoj sobi u Oxfordshireu pronađeno je mrtvo tijelo 61-godišnjeg producenta Alana MacDonalda. Okolnosti smrti još nisu razjašnjenje, a poznato je tek da je njegovo beživotno tijelo pronašlo osoblje hotela u kojem je prespavao, otkriva Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživa u Dalmaciji Proglašavan najseksipilnijim: Bivši perač prozora i taksist danas je priljepak za novac

Osim na mjuziklu "Mamma Mia" angažiran je bio i na brojnim drugim projektima, a najveću slavu donio mu je film "Kraljica" u kojem je glavnu ulogu igrala Helen Mirren.  Surađivao je i s brojnim pjevačkim zvijezdama, a zadužen je bio i za turneju Kylie Minogue. Podsjetimo, glavne zvijezde mjuzikla Pierce Brosnan, Meryl Streep i Colin Firth prema najavama uskoro stižu u Hrvatsku, točnije na Vis, gdje će snimiti nekoliko scena. Hoće li snimanje u Hrvatskoj biti odgođeno zbog tragedije koja je šokirala filmski svijet za sad nije poznato.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene