Nakon 8 godina

Procurili sočni detalji s početka strastvene veze!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se dugo šuškalo o tome, sad je i potvrđeno.

Brad Pitt i Angelina Jolie svoju strastvenu vezu započeli su puno prije nego što se on rastao od Jennifer Aniston te prije nego je slavni par to sve obznanio svijetu.

>> Darežljivi Brad Pitt: Konobarici ostavio 500 EURA!

Pogledaj i ovo showbuzz To je dokaz? Javnost je uvjerena da su se Brad i Jennifer pomirili zbog teorije koja godinama kruži Hollywoodom

Šuškanja o njihovoj romansi, koju je objavljivao News Of The World pokazala su se točnima, ali samo zato jer je taj medij prisluškivao Angelininu dvojnicu Eunice Huthart koja je sad na sudu poput brojnih iz svijeta showbiza tužeći Ruperta Murdocha, mediskog magnata u čijem vlasništvu je bio News Of The World.

Naime, tijekom suđenja procurili su detalji koji otkrivaju kako su se Brad i Angelina potajno nalazili u hotelima dok je Brad još bio u braku s Jennifer Aniston. Vijesti poput 'Brad i Angelina potajno se prijavili u hotel dok su bili na promotivnoj turneji filma 'Mr. And Mrs. Smith', mediji nisu nikad saznavali iz bliskih izvora već iz prisluškivanja razgovora koji su se odvijali u šiframa. Da su Brad i Angie u vezi znali su samo njihovi zaštitari i Eunice, a upravo zbog šifri nije se moglo otkriti gdje se nalaze niti ih snimiti skupa.

Podsjetimo, Brad i Jennifer bili su u braku pet godina, a rastali su se krajem 2005. godine kad je otkriveno da on ljubi Angie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene