Odao ju jedan detalj

Otkriveno kako je spremačica organizirala pljačku 60 milijuna dolara vrijednog nakita bogate nasljednice

Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone s obitelji (Foto: Getty) +0 Tamara Ecclestone i kći Sophia (Foto: Instagram) - 3 Galerija

Rumunjska spremačica pljačku je izvela sa svojim sinom i uzela bogatoj nasljednici Tamari Ecclestone stvari u vrijednosti od 50 milijuna funti.

Spremačicu Mariju Mester (47) policija je uhvatila 31. siječnja u zračnoj luci Stansted u Londonu, a na sebi je imala 18-karatne dijamantne naušnice Tamare Ecclestone (35) vrijedne 300 tisuća funti (oko 353 tisuće eura), piše britanski Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz nisu se mogli sakriti Kći milijardera i najbogatije Hrvatice uhvaćena na jahti kod Dubrovnika, sa suprugom i kćerkicama uživala je u ljetnim radostima

Rumunjka Mester opljačkala je Tamarinu londonsku kuću i uzela nakit u vrijednosti od 50 milijuna funti (oko 60 milijuna eura), a pomogao joj je njezin sin Emil-Bogdan Savastru (29). Oboje su optuženi za urotu skovanu radi provale i pljačke pred londonskim sudom Westminster Magistrates.

Nasljednica bivšeg vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea u vrijeme pljačke 13. prosinca bila je s mužem Jayem Rutlandom (38) na odmoru. Tamara je istaknula kako ju je pljačka njezine 70 milijuna funti vrijedne vile jako potresla. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Til next time Gstaad

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

"Grupa pljačkaša provalila je u rezidenciju Tamare Ecclestone i ukrala stvari u vrijednosti od 50 milijuna funti. Radilo se mahom o novcu, nakitu i satovima", rekao je tužitelj Simon Arloff na londonskom sudu. Kod Savastrua su policajci pronašli i torbe marke Luis Vuitton slične onima koje su nestale iz Tamarina doma.

Dok je Master uhićena u zračnoj luci Stansted, njezina sina Savastrua policija je uhvatila na aerodromu Heathrow, odakle je htio otići u Japan. Pljačkaški dvojac suđenje će čekati u pritvoru, a odbacili su sve optužbe. Osim njih bila su uhićena dva muškarca, ali ih je policija pustila na slobodu do okončanja istrage.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene