'Hey baby'

Procurile privatne poruke Williama i Kate dok su još hodali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glasovna sekretarica kraljevske obitelji bila je hakirana, a sada sve više detalja iz njihovih privatnih života izlazi van.

Suđenje bivšim urednicima i novinarima tabloida News of the World, zbog udruživanja radi ilegalnog prikupljanja glasovnih poruka s mobilnih telefona slavnih osoba, donosi nove detalje.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Hakirana poruka princa Williama - Skoro je bio nastrijeljen!

Sada su otkrivene privatne poruke koje je William slao tada svojoj djevojci Kate Middleton. 'Hej malena, ja sam. Oprosti, tek sam se sada vratio sa svoje noćne navigacijske vježbe. Nedostajala si mi. Još uvijek sam budan i bit ću sljedećih 20 minuta, idem pod tuš, tako da se čujemo... osim ako nisi vani i zabavljaš se', glasila je poruka na hakiranoj sekretarici, prenosi E!Online. William je tada bio na treningu u vojnoj akademiji u Sandhurstu gdje je imao ograničene pozive, no ipak je svaki slobodan trenutak poruke slao svojoj Kate.

No bilo je i opasnih trenutaka, a u jednom od njih William je skoro bio nastrijeljen. 'Trčao sam kroz šumu i izgubio se, nekako sam dospio u zasjedu i prililno je sramotno, no skoro sam bio pogođen. Probaj me dobiti u sljedećih 25 minuta. Ok draga, volim te', slijedi u nastavku poruke.

Skinuta je još jedna njegova poruka, doduše manje 'opasnog' sadržaja, u kojoj poručuje Kate kako ide u lov sa psima te je poziva da mu se pridruži.

Osim poruke za Kate, princ je poslao i šaljivu poruku svojem bratu Harryju pretvarajući se da je njegova tadašnja djevojka Chelsy Davy. 'Hayyy Harryy, puse muse, jako te volim, jaaaakoooo, Chelsey je ako nisi primijetio, vidimo se uskoro! Puse!', William je ostavio šaljivu poruku na sekretarici.

News of the World iz grupe medijskog magnata Ruperta Murdocha ugašen je 2011., kada je otkriveno da su novinari tog tabloida kršili zakon prisluškujući govornu poštu 4.000 ljudi, poznatih osoba, političara i žrtava zločina poput 13-godišnje djevojčice Milly Dowler, otete 2002. i pronađene mrtve.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene