Princ Andrew, prema riječima žrtve Virginije Roberts, bio je posebno fiksiran na njezina stopala i doživljavao ekstazu zbog njih.

Galerija


Svakim danom pojavljuje se sve više informacija iz dokumenata na sudu u New Yorku o pedofilskom lancu pokojnog financijera Jeffreyja Epsteina, a često se spominje ime princa Andrewa

Vezani članci Kraljica Elizabeta II. - 3 Kraljica Elizabeta II. iznenadila pojavljivanjem u javnosti, a uvažila je i kritike te napravila veliku promjenu Meghan Markle i kraljica Elizabeta Još jedna "pljuska" kraljice opuštenoj Meghan: "Vraćajte se kući i na posao!"

Nakon što je Virginia Roberts ranije ispričala da je član kraljevske obitelji imao lutku nalik sebi u prirodnoj veličini, sada je otkrila da ga seksualno uzbuđuju stopala. Virginia, koja je imala 17 godina kada je postala dio seksualne trgovine ljudima, progovorila je o detaljima zbivanja u stanu u New Yorku koji je dobio naziv "kuća horora". 

"Povlačim crtu kod ekstremnih fetiša, posebno onih koji uključuju moj jezik i stopala u istoj rečenici. Doživljavao je ekstazu dok se koncentrirao tijekom seksualnih odnosa na moje nožne prste i bilo je to najdužih 10 minuta u mom životu", ispričala je. 

Priznala je kako se kasnije s Epsteinom smijala zbog Andrewove čudne fiksacije na stopala i istaknula je da je pokojnom financijeru to bilo baš zabavno. Inače, Roberts se 2017. nagodila na sudu prije nego što je došlo do suđenja, a dosad su izašle informacije iz 2000 stranica dokumenata, dok ih je 900 ostalo zapečaćeno. 

Usto Virginia priprema knjigu u kojoj će razotkriti sva zbivanja i navodno kraljevska obitelj već strepi od nove sramote. U isto vrijeme prijatelji princa Andrewa tvrde da su to sve laži, kao što je i on sam ranije rekao, i da je neopravdano optužen te izoliran od ostatka obitelji. Mnogi tvrde da će se princ teško oporaviti od ovog seksualnog skandala koji je aktualan proteklih nekoliko mjeseci. 

Andrew se rijetko pojavljuje u javnosti u posljednje vrijeme, a viđen je nedavno i jako se promijenio i udebljao otkad je odstupio s kraljevskih dužnosti.  

Na mukama s 10-ak godina mlađom djevojkom koja je u odličnoj formi: Nije bio spreman za sportsku aktivnost