na ničemu ne štedi

Pojavile se fotografije s razuzdanih tuluma multimilijunaša u Hrvatskoj, njegovo društvo se pohvalilo čime ih časti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan Bilzerian dio vremena razgledava gradove na našoj obali, a ostatak vremena provodi s društvom na luksuznoj jahti.

Dok multimilijunaš Dan Bilzerian (39) dijeli "pristojnije" fotografije s njegovih zabava na jahti, njegovo društvo nije odoljelo pohvaliti i otkriti više detalja.

Pogledaj i ovo showbuzz Blizu Lastova Nakon bezbrižnog uživanja upali u probleme: Jedna od prijateljica kralja razuzdanih zabava dobila kaznu lučke kapetanije

Playboy i kralj Instagrama je prošlog tjedna stigao u Split, a otad je obišao Hvar, Brač, Paklene otoke, Nacionalni park Krka, a trenutno je u Dubrovniku. Dan je s društvom obišao staru gradsku jezgru, sjeo u kafić i pritom je opet bio bez majice pokazujući svoj istrenirani torzo. 

Dok nije u razgledavanju, Bilzerian uživa u tulumima na skupocjenoj jahti. Osim golišavih ljepotica, društvo mu prave filmski producent i igrač pokera Bill Perkins. On je boravak kod Dana iskoristio i kao priliku za promociju svoje knjige "Die with Zero: Getting All You Can from Your Money and Your Life" koja će biti objavljena 28. srpnja. 

Na jahti uživaju i plesačica Lara Sebastian, koja je plesala za Jennifer Lopez i Johna Legenda, te manekenka Madison Jewel Marquez. One kao i Bill ne mogu odoljeti, pa se hvale fotografijama sa zabava na svom Instagramu. 

Pokazali su da ih Dan časti skupim pićima, a kada ih ponestane posluga im spremno donosi nove količine. Usto na Bilzerian račun jedu morske specijalitete i brzu hranu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

life is always better in a bikini☀️

A post shared by madison jewel marquez (@madisonjmarquez) on

Madison privlači pažnju i svojim oskudnim fotografijama s našeg Jadrana dok se druži s multimilijunašem. Dan je ipak malo tajanstveniji, pa podijeli pokoju fotografiju društva na Instagram storyju. 

Osim u skupim pićima i hrani, Bilzerian je na jahtu doveo i DJ-a da ih zabavlja. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene