Novi trend

Procurile NERETUŠIRANE fotke dive: Kome smeta 'nesavršenost'?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna je od najljepših žena na svijetu, no u svijetu reklama nema mjesta nesavršenostima.

To je pokazao i slučaj svjetskog supermodela Cindy Crawford čije su neretuširane fotografije procurile u javnost. I iako je bilo za očekivati da će svjetska publika likovati nad time, zapravo se dogodilo nešto suprotno. Žene diljem svijeta dale su podršku nesavršenim stvarnim tijelima.

Pogledaj i ovo Cindy Crawford hit trenutak! Legendarna ljepotica uhvaćena u situaciji koja je za nju baš neuobičajena, vidi se da je bila skroz nespremna!

Ima se čime pohvaliti: Ponosni suprug uživa u pogledu na tijelo lijepe supruge BEZ PHOTOSHOPA

Isto se sada događa i sa slavnom glazbenom divom Beyonce. Ona je bila zaštitno lice L'Oreala u reklamnoj kampanji 2013. A sada su u javnost procurile njezine neretuširane fotografije. Teška šminka, nesavršena koža... 33-godišnja zvijezda  je (ipak) samo ljudsko biće.

Zanimljivo je i to što se L'Oreal već prije našao na udaru javnosti nakon što su 2008. Izblijedili njezinu kožu da je svjetlija, a 2013. I H&M se našao na meti 2013. da je istanjio njezin struk u ljetnoj kampanji.

Punih 9 minuta vrhunskog glazbenog užitka: Pogledajte kako je Beyonce odala počast Stevieju Wonderu

I dok strani mediji pišu kako slavna glazbenica nije 'Flawless' (bez mana) kako i glasi njezin veliki hit sa zadnjeg albuma, trebamo se pitati i kome smetaju nesavršene stvarne žene – to jest, kome to smeta nesavršena Beyonce jer sada cijeli svijet bruji o njezinim 'stvarnim' fotografijama. Brojni obožavatelji su putem Twittera poručili da su i njezine neretuširane fotografije lijepe – što vi mislite o svemu?

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene