Vijest o snimci pojavila se u javnosti jer je muškarac postao natjecatelj BBC-jeve emisije "Strictly Come Dancing", no to nije prvi put da se ta javna televizija suočava s ovakvim skandalom.

Galerija


Britansku verziju showa "Ples sa zvijezdama", koja nosi naziv "Strictly Come Dancing", potresa skandal. 

Vezani članci Boris Johnson (Foto: AFP) Boris Johnson razmišlja o ukidanju financiranja javnog servisa? "Svakako to razmatram" Maja Jurić (Foto: Nova TV) Prepoznao ju i veliki BBC: Mlada sarajevska glumica ovom ulogom kreće u pohod na hrvatsko tržište

The Sun piše da je riječ o muškom natjecatelju, čije ime ne želi otkriti, procurila je snimka seksa iz 2017. i pojavila se na pornostranici. Na njoj je on prikazan tijekom videopoziva kako leži na krevetu, a onda se skine i samozadovoljava. 

Kako piše britanski tabloid, 2017. je procurilo mnoštvo snimaka seksa poznatih muškaraca, a među njima je bila i snimka natjecatelja showa u trajanju od 10 minuta.

Vijest o tome pojavila se u javnosti jer je postao sudionik BBC-jeve emisije "Strictly Come Dancing", no to nije prvi put da se ta javna televizija suočava s takvim skandalom. 

Naime, prošle godine procurile su privatne snimke natjecateljice, no nije otkriveno kako se to dogodilo i tko je to učinio.

Inače, show "Strictly Come Dancing" vratio se prošlog mjeseca na televiziju, ali s velikim promjenama zbog pandemije koronavirusa. 

Najpoznatija plus-size manekenka pozirala gola u kadi, svi su gledali samo u jedan detalj na njezinu tijelu