'Zlatna malina' nagrada je koja se dodjeljuje najgorim filmskim ostvarenjima, a osnovao ju je američki pisac reklamnih tekstova i publicist John J. B. Wilson 1981.


'A Million Ways To Die In The West', Transformers: Age Of Extinction', 'Sex Tape' i 'The Interview', filmovi su koji će se boriti za titulu najgoreg na dodjeli 'Zlatne maline' prema listi koja je procurila u javnost.

Sigurno ih niste primjetili - greške u hit filmovima koji su obilježili 2014.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Prava dama! Pokazala paparazzima što misli! Slika nije dostupna Što kada vam 'procuri' snimka seksa? Naučila je na teži način

Iako do dodjele ima još dosta vremena, vjeruje se kako je ova lista službena.

Transformersi su na samom vrhu liste sa čak devet nominacijaizmeđu kojih su i one za , najgori film, najgori redatelj, najgori nastavak, najgori scenarij, najgori sporedni glumac, najgora sporedna glumica.

Transformerse u stopu prate 'A million ways to die in the west', zbog kojeg je čak i Charlize Theron nominirana za najgoru glumicu.

'Saving Christmas', 'Sex Tape', 'Legend of Hercules' i 'Haunted House 2' imaju po šest nominacija, ako je suditi po listi koja je procurila u javnost. Pompeii i  The Expendables 3 po pet.

Za titulu najgore glimice boriti će se i Cameron Diaz.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook