Poslao poruku

Alenu Islamoviću nisu dozvolili put na nastup, ogorčen se oglasio na Facebooku: "Ovo je stvarnost"

Alen Islamović (Facebook) Alen Islamović (Facebook) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović (Facebook) Alen Islamović (Facebook) Alen se brine o svojim lješnjacima Alen Islamović, Željko Bebek, Tifa (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) Alen Islamović za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Alen Islamović među lješnjacima (Foto: Dnevnik.hr) +0 Alen Islamović (Facebook) Galerija

Alen Islamović zbog problema s vizom nije mogao otputovati na koncerte Bijelog Dugmeta u Kanadu.

Glazbenik Alen Islamović imao je namjeru otputiti se na koncerte Bijelog dugmeta u Vancouveru i Torontu gdje je trebao nastupiti kao jedan od izvođača, međutim do odredišta nije uspio stići i to zbog problema s vizom.

Razočarani Alen je putem društvenih mreža obavijestio svoje fanove kako neće moći biti s njima na nastupima legendarnog benda koji ove godine obilježava 45. godišnjicu postojanja.

"Poruka svima u Kanadi zbog mog nedolaska na koncerte Bijelog dugmeta u Vankuveru i Torontu. Danas je svijet skrojen od laži gdje svaka nada nema smisla, gdje se jedni smatraju važni, a drugi nevažni, gdje jedni mogu imati sve, a drugi ništa, gdje se čak i prava na život smatraju ništavnim. Ovo je stvarnost u koju upadamo i mi umjetnici i gdje nam podmeću labirinte, prepreke i zasjede. Još jednom izražavam duboko žaljenje svima koji su srcem došli na te koncerte", napisao je ogorčeni Alen na svom profilu na Facebooku.

Vijest je rastužila i njegove obožavatelje koji su mu u komentarima iskazala podršku.

"Bit će još koncerata, ne brini", "Ti si legenda, dokazao si da si veliki čovjek", "Ne dajmo se smesti, život je borba u kojoj treba preživjeti i živjeti", poručili su mu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene