Priyanka Chopra u Londonu je snimljena u opuštenom izdanju i bez šminke na licu.

Galerija


Popularna glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra koju su mnogi prozvali i jednom od najljepših žena svijeta, snimljena je prilikom izlaska iz svog londonskog stana u opuštenom i nimalo glamuroznom izdanju u kakvom smo ju inače navikli vidjeti.

Vezani članci Priyanka Chopra U utrci za Oscare je bosanski film o užasima Srebrenice, najviše nominacija ima "Mank", njih čak 10, a postumno je nominiran Chadwick Boseman Priyanka Chopra Briljantna priča osvojila je i jednu od najljepših glumica koja ne skriva sreću jer ruše rekorde!

38-godišnja glumica ovog se puta odlučila za zelenu sportsku majicu, ljubičaste tajice i crne tenisice na nogama, dok je kosu skupila u neurednu pundžu. Pritom na licu nije imala ni trunke šminke pa je tako pokazala i svoj besprijekoran ten i nitko ne bi pomislio da je riječ o glumačkoj zvijezdi s A-liste i bivšoj Miss svijeta koju je tu titulu odnijela 2000. godine.

Priyanka se u London preselila 2018. godine nakon što se udala za 10 godina mlađeg glazbenika Nicka Jonasa s kojim odlično funkcionira unatoč povećoj razlici u godinama. Nedavno je progovorila o temi važnosti održavanja zdrave ravnoteže između privatnog i poslovnog života i otkrila da ponekad radi i po 12 sati dnevno tijekom čega se uopće ne vidi sa suprugom. A otkrila je i kako imaju posebno pravilo zbog prenatrpnih rasporeda.

"Vidimo se svaka tri tjedna. Bez obzira na to gdje smo u tom trenutku u svijetu, doletimo jedno k drugome barem jednom mjesečno i skupa smo nekoliko dana. To je pravilo koje smo odredili kad smo se vjenčali. Inače se nikad ne bismo vidjeli", istaknula je glumica koju su svojevremeno ismijavali i govorili da Nick izgleda kao da joj je sin, a ne suprug.

Par je vezu započeo 2018. godine, a Nick je pred svoju dragu kleknuo nakon samo dva mjeseca veze.

Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer

Jovana Lola Balašević podijelila emotivnu objavu posvećenu ocu pa u trenu sve ostavila u suzama