uživa u odmoru

Ljepotica kojoj su se rugali zbog veze s mlađim pokazala ubojito tijelo, na ove prizore odmah je reagirao i njezin suprug

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priyanka Chopra i Nick Jonas vezu su započeli sredinom 2017. godine, a pjevač ju je samo dva mjeseca kasnije zaprosio. Danas su jedan od najsretnijih slavnih parova.

Indijska glumica i bivša Miss svijeta, 39-godišnja Priyanka Chopra, ovih dana uživa u španjolskoj Valenciji gdje snima novu seriju za Amazon Prime. Na Instagramu se pohvalila fotografijama s jahte, a svi su pogledi bili uprti u njezinu besprijekornu figuru.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas - 3 jednostavno zanimljivi Bračni par koji je od početka veze na meti zlih komentara pažnju je i ovoga puta privukao svojim izlaskom

"Savršeni dan odmora", napisala je Priyanka uz fotografije na kojima sjajno raspoložena pozira u badiću, a komentaru nije mogao odoljeti ni njezin 10 godina mlađi suprug Nick Jonas. "Kvragu curo", napisao joj je ispod fotki.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Chopra i Jonas su na počecima svoje veze zbog velike razlike u godinama bili predmet sprdnje, no otkako su se prije tri godine vjenčali čini se da im u braku cvjetaju ruže.

Podsjetimo, Priyanka i Nick vezu su započeli sredinom 2017. godine, a pjevač ju je samo dva mjeseca kasnije zaprosio prstenom koji je odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany. U to su se vrijeme često susretali s kritikama da izgledaju kao majka i sin, no na njih se nisu puno obazirali te su u prosincu 2018. godine okrunili svoju vezu brakom.

Vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, a raskošna ceremonija potrajala je čak tri dana.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Maju Šuput pitali su tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu, njezin odgovor će vas oduševiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene