pobijedili su stereotipe!

Danas im tepaju da su jedan od najslađih parova, no dugo su bili predmet izrugivanja zbog jedne potpuno nebitne sitnice

Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: AFP) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +0 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Galerija

Priyanka Chopra i Nick Jonas u braku su od prosinca 2018. godine, a kada su započeli vezu često su ih zadirkivali da izgledaju kao mama i sin.

Priyanka Chopra (39) i njezin 10 godina mlađi suprug Nick Jonas jedan su od omiljenih slavnih parova, iako su na početku svoje veze zbog razlike u godinama bili predmet izrugivanja.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

Indijska glumica i bivša Miss svijeta za pjevača popularnog benda udala se prije gotovo tri godine, a čini se da im u braku i dalje cvjetaju ruže.

Priyanka je to potvrdila jednom od zadnjih fotografija na svojem Instagramu na kojoj pozira na plaži dok se Nick pretvara da jede njezinu stražnjicu.

"Užina", napisala je u opisu, a fotka je izazvala lavinu reakcija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

"Preslatki ste", "Najbolja fotka ikad", "Blago Nicku", neki su od komentara koje je Priyanka dobila ispod objave, no bilo je i onih koji su joj poručili da je fotografija vulgarna i da bi je trebala izbrisati s Instagrama.

Ipak, prevladale su pohvale, kako zbog njezina izgleda u badiću, tako i na račun odnosa supružnika koji su pobijedili sve stereotipe.

Podsjetimo, Priyanka i Nick vezu su započeli sredinom 2017. godine, a pjevač ju je samo dva mjeseca kasnije zaprosio prstenom koji je odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany. U to su se vrijeme često susretali s kritikama da izgledaju kao majka i sin, no na njih se nisu puno obazirali te su u prosincu 2018. godine okrunili svoju vezu brakom.

Vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, a raskošna ceremonija potrajala je čak tri dana.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: AFP) +5 Cheryl Cole (Foto: AFP) Celebrity Ona na računu ima milijune, ali bratu koji je beskućnik ne želi dati ni novčića, evo koji je točno razlog za to

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: Instagram) +0 Sharon Stone (Foto: Instagram) Celebrity Shrvana Sharon Stone objavila vijest o smrti najmlađeg člana obitelji, oprostila se od njega snimkom koja slama srca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene