I dalje očarava

13 godina kasnije: Nekadašnja Miss danas je glazbena zvijezda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije 13 godina pred milijunima ljudi okrunjena je za Miss svijeta,a danas je uspješna glumica i pjevačica. Da izgleda sjajno, Priyanka Chopra je pokazala u novom spotu 'Exotic'.

Naime, indijska ljepotica je u suradnji s popularnim reperom Pitbullom snimila spot za pjesmu 'Exotic'.

Pogledaj i ovo Lucija Begić u top 40 Sjajne vijesti Lucija Begić pobijedila u kategoriji sport na Miss Svijeta, pomela je konkurenciju i zaslužila svoje mjesto u Top 40 u finalu 71. Miss World

Priyanka Chopra, nekadašnja Miss svijeta je u vrućem videu pokazala svoju seksi stranu. Šareni bikini, vruće hlačice i zavodljivi plesni pokreti - 30-godišnja Priyanka je prava ljepotica.

>> Atribut koji je njezin zaštitni znak... ima li joj ravne?

Video je prepun snenih ljetnih kadrova, a ne sumnjamo kako će zanosna Indijka biti jedan od glavnih razloga za 'škicanje' spota na Youtubeu.

Inače, iako je u SAD-u relativno nepoznata, Priyanka je uistinu velika zvijezda u rodnoj Indiji. Nakon što je 2000. postala Miss, uspješno je zaplovila glumačkim vodama. Jedna je od najslavnijih glumica u Bollywoodu, gdje je glumila u filmovima 'Aitraaz', ' Fashion', 'What's Your Raashee?', 'Barfi!'...

Poznato je lice iz reklamnih kampanja: Priyanka je bila zaštitno lice za  Pepsi, Nokia, Garnier i Nestlé. Već duže vrijeme uspješno korača i svijetom glazbe, a sada je bok uz bok s Pitbullom - ne sumnjamo kako će svijet još čuti za Priyanku! Pogledajte video i prosudite sami!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene